To je gól! Tenhle známý svlékající se gay bude šéfovat muzikálu a opěře v divadle!

 Celebrity 
18. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Lumír Olšovský je teď velký šéf v plzeňském divadle! archiv P. Mráček
Poměrně průměrný herec, dobrý dabér a asi lepší režisér se konečně dočkal. Po létech odříkání, dobývání, někdy možná i trochu podlézání si konečně Lumír Olšovský sáhne na funkci. A ne ledajakou. Stane se šéfem opery a muzikálu v divadle!

Po šestnácti letech končí ve funkci šéfa souboru muzikálu a operety Divadla J. K. Tyla v Plzni Roman Meluzín. A právě jeho Olšovský, který je prý zadobře s každým, s kým je takzvaně "potřeba" ho má nahradit.

„Pan Meluzín byl v čele souboru od roku 2000 a za tu dobu operetní soubor transformoval v moderní muzikálový soubor s progresivní dramaturgií. Pro divadlo odvedl velký kus práce,“ vyjádřil se ředitel plzeňského divadla Martin Otava.

Roman Meluzín odchází z funkce po vzájemné dohodě s vedením divadla, a to k poslednímu červnu. S Divadlem J. K. Tyla bude nadále spolupracovat jako režisér, 26. listopadu bude mít na Nové scéně premiéru muzikál Liduschka (Baarová) v Meluzínově režii.

Na pozici šéfa souboru muzikálu a operety tak už nastoupil od 1. července režisér, producent a herec Lumír Olšovský, který řadu let žije ve vztahu s historikem umění Pavlem Bárem.

Spekuluje se ale o tom, že Olšovský, mimochodem otec už dospělé dcery, si s věrností vrásky nedělá. Čas od času rád v posteli zalaškuje i s jinými frajery. A také se Lumír velmi rád fotí. Třeba nahý před zrcadlem. Snímky pak vystavuje na sociální síti! Tak i šéf muzikálu a opery je přeci jenom člověk...!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008