Je z přísavky a "manažera" Slepčíka prostitut? Co tenhle inzerát, je pravý?

 Celebrity 
16. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je David Rajt za inzerátem na erotickém portále?  archiv internet
Tvrdil a tvrdí o sobě, že je manažerem některých celebrit, přitom se David Rajt jenom jako přísavka přilepil na Dalibora Slepčíka, finalisty SuperStar, zpěváka Jana Bendiga a další. Ti mnohdy ani nevěděli, kdo to je, nebo pokud ano, nechtěli s ním mít nic společného. Pak se objevily nahé fotky a snímky z gay grupen párty a teď..?

Teď se na jednom erotickém serveru objevil inzerát mladíka, který se nabízí jako profesionální gay prostitut. Jak uvedl server Bleskove.cz, může jít o falešný inzerát, který se za Davida Rajta jen vydává. Je spíš ale pravděpodobnější, že o Rajta jde. A že si rajtováním s nadrženými pány vydělává.

Že by se pod nickem David2424 neskrýval David Rajt, ale někdo jiný? Těžko říct. Nicméně poté, co vyplaval na povrch skandál s jeho orgiemi v gay klubu, byť mu ještě nebylo 18, lze už věřit čemukoli. A text inzerátu, který je nezměněný, taky o něčem svědčí!

„Ahoj, nabizim ti svou nenasytnyho CU***A k vystrikani, v sexu jsem AKTIV , mam 21x5 cm za odmenu pro me.. {bavime se min. od 2500 cz} Jsem 18ti lety kluk a studuji v Praze. Cas mam kazdy den- muzu i celou noc) Urcite toho muzeme spachat daleko vice, vse je jen na vzajemne domluve. Zazemi bohuzel nemam takze jen u tebe , hotel apod .. Na veku nezalezi. Nabizim diskretnost, cistotu a zdravi a to same ocekavam i od tebe. Foto zaslu na zadost :) Pro rychlejsi komunikaci volej na 773 170 861... Tesim se na tebe.“

Telefon po zavolání prý skutečně zvedl mladičký mužský hlas a na otázku, co vše může nabídnout, řekl, že skoro všechno, co si „budeš přát“. „Je to jen na tobě,“ zaznělo.

Rajt sám se k případu erotických služeb za peníze nevyjádřil. Ale pokud je to opravdu on, pak mu možná tohle vynáší víc, než falešné se prohlašování za manažera hvězd, kterým rozhodně není a zřejmě nikdy nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008