Tohle se nepovedlo! Oslava Harapesových 70 jako amatérská besídka!

 Celebrity 
14. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vlastimil Harapes se Zdenou Studénkovou po svém galavečeru ve Státní opeře Profimedia
Měla to být honosná gala show na úrovni u příležitosti 70. tanečníka Vlastimila Harapese. Nakonec to, až na některé opravdu povedené kousky vypadalo spíš jak obecní besídka. A to, že se večer konal ve Státní opeře Praha na tom nic nezměnil.

Korunu tomu dala často "unavená" herečka Gabriela Vránová. Asi krátce před vystoupením v zákulisí něco pojídala a spadlo jí to na kalhoty. Takhle zašpiněná přišla a vystupovala. Recitovala.

"Bylo to hrozné. Blábolila nesmysly, vypadalo to, že nemůže ani chodit a ty fleky, co měla na kalhotech? Ostuda! Hlavně, že všichni měli být v prudce společenském, když to bylo v opeře," řekl jeden z hostí, který seděl v první řadě.

Harapesovi přišla popřát jeho bývalka, zpěvačka Hanka Zagorová. ta si s ním zazpívala, popřála a dala pusu. Na rozdíl od Leony Machálkové, zpívala přirozeně a hlavně naživo. Hana Buštíková si s oslavencem střihla duet z Popelky na ledě a několika hlasy pogratuloval i imitátor Petr Martinák.

Jitka Molavcová, Jiří Suchý, Veronika Žilková, Zora Ulla Kesler, Petra Hapková, Uršula Kluková nebo Václav Kopta přišli, aby strávili hezký večer. Dagmar Pecková vypadala otráveně. Jediný, kdo se usmíval, byla slovenská sex bomba Zdena Studénková.

Výtěžek koncertu, kde stál lístek skoro 1500, šel na charitu. Tedy její část. Zřejmě necelá stovka z každé prodané vstupenky. Což ale znamená, že se prodala sotva polovina kapacity Státní opery, zbytek byl rozdán zdarma.

"Bylo to zvláštní. Nemělo to hlavu, patu a pak to ani neskončilo. Jen to nějak někdo utnul a bylo. Divila jsem se, že z osobností na párty skoro nikdo nebyl," poznamenala jedna z gratulantek.

Harapes byl dojatý a všem děkoval. Co měl taky dělat. Na 24. července, kdy narozeniny skutečně má, plánuje malou oslavu s nejbližšími. Záznam z opery odvysílá Česká televize po prázdninách.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008