Nejkrásnější kuchař světa! Tenhle samec to tedy umí!

 Celebrity 
13. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Franco Noriega je prostě kus! Nejvíc sexy kuchař světa!  Twitter
Nejen jídlem živ je člověk, ale kdyby vám uvařil tenhle super fešák, snědli byste cokoli. Ultra sexy samec z Peru se jmenuje Franco Noriega a dokázal, že velký není jen nůž, který na promo fotce drží. Je to navíc model a má co nabídnout.

Svalnatý, vysoký, hodně dobře vybavený od přírody, ke všemu charismatický s uhrančivým pohledem a na módním molu mu to jde stejně dobře jako v kuchyni. Franco je prostě přírodní úkaz, podobně jako nejvíc sexy učitel. Ale tenhle kuchtík je navíc ještě něčím zvláštní.

„Má restauraci a tam má skoro pořád plno. Ženské i chlapi tam chodí jen kvůli němu. Je to opravdu kus a navíc je přátelský. Kdekdo by toužit s ním strávil noc. Prý je i super milenec, říkala jedna z těch, co s ním prý chodila,“ tvrdí stálá zákaznice jeho restaurace, kterou si pořídil z peněz vydělaných v modelingu!

Noriega po přestěhování do New Yorku začal svou kariéru luxusně. Jeho sláva začala stoupat a svým vzhledem okamžitě upoutal známého fotografa Maria Testina a díky němu prorazil u světoznámých módních značek.

Fotí i spodní prádlo, to poměrně často a na rozdíl od některých modelů není třeba u něj počítačovým programem nic vylepšovat. Všechno je prý „původní“…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47