Devadesátiletý Skopeček se chce ženit a myslí na sex!

 Celebrity 
12. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Skopeček se zřejmě bude ženit a možná prožije i divokou svatební noc!  archiv
Jan Skopeček má zřejmě důvod k tomu být veselý a zjistil, že život pro něj neztratil smysl. Zatímco před pár dny si zoufal, že zůstal sám a po pádu se zlomeninou žeber zůstal v Psychiatrické léčebně a následně měl jít do domova důchodců. blýská se mu na lepší časy. Navíc se zdá, že jako chlap pořád funguje!

Skopeček se bude ženit a myslí na sex! Takové zprávy zní z jeho okolí. Jeho dávná láska, dnes 63letá Bohunka, s níž se zná od mládí, si ho chce vzít. Chce se o něj starat, aby nebyl sám. A Skopeček souhlasí.

Jejich cesty se kdysi rozešli. Teď, když nedávno herec ovdověl, poté, co mu zemřela manželka Věra Tichánková, nechtěl zůstat sám.

"Říkal, že si mě prý vezme a pak se mě klidně zeptal, jestli s ním budu spinkat,“ svěřila se Skopečkova dávná láska paní Bohunka, kterou před skoro 50 lety připravil v jejích 18 letech o věneček.

Zdá se, že slavný herec jako "chlap" pořád dobře funguje. Neduhy, černé myšlenky jsou pryč. Teď se těší na společné žití a "spinkání" se svou dávnou velkou láskou. A nakonec proč ne. I lidé v tak pokročilém věku můžou být šťastní.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47