Bio matka Houdová už asi úplně zešílela! Děti krmí žvýkačkami a místo do školy je bere na sopku!

 Celebrity 
11. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Houdová nikdy nebyla úplně klasická matka! Profimedia
Topmodelka Helena Houdová už asi úplně zešílela. Nejprve se sama rozhodla žít "alternativním" způsobem života, pak v tomto duchu začala vychovávat své děti! Co z nich je, se mohli diváci na vlastní oči přesvědčit v Show Jana Krause, kde se její syn choval jako rozmazlený fracek. A ona to ještě korunovala.

Když během natáčení začal synek svou slavnou matku kousat do ruky a přestalo to být vtipné i pro jindy vtipného Jana Krause, zeptal se jí, zda nemá její dítě náhodou hlad. A ona s ledovým klidem odpověděla: "Ani ne, dneska měl žvejkačku...". Což nemyslela asi jako vtip a dál nechala potomka, aby dělal "jak gumovej"!

Teď zase Houdová, která se rozhodla žít asi jinak, přiznala, že než do školy, bere děti raději třeba na sopku! Razí totiž takzvaný unschooling. Je o tom, že se dítě učí, co chce a kdy chce a své vzdělání si řídí samo.

"Rodič je tam, aby ho podporoval, pomáhal mu, když potřebuje. O věcech, které mé děti zajímají, si totiž nejenom čteme, ale také za nimi cestujeme. Jedeme na sopku, na vykopávky…,“ vysvětlila v jednom z rozhovorů.

Kráska také uvedla, jaký je rozdíl mezi tradičním školstvím a »neučením se«. „Když byly moje děti v klasické škole, viděla jsem, jak z nich odchází ta radost z poznávání, jak jsou formované do něčeho, co nejsou. Takže když jsem se začala zajímat o domácí učení a objevila jsem unschooling, byla to pro mě jasná volba. Klasický systém totiž potlačuje tu úžasnou lásku k vědění. Není to pravidlo u všech dětí, ale u spousty ano,“ dodala Houdová.

Patrně patří k těm matkám, které klidně nechají své děti vřeštět v restauraci, "když chtějí", jen aby nenarušovala jejich osobnost a osobitost a čert vem okolí, čert vem slušné vychování a nějaký řád, který jejím dětem evidentně a soudě už podle Krausovy show evidentně chybí! .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod