Další hrozné obvinění Michaela Jacksona! Je tohle vůbec možné?

 Celebrity 
06. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to měl Michael Jackson s dětmi? Miloval je, nebo skutečně zneužíval? archiv
Patřil k největším celebritám světa, všichni ho uctívali jako ikonu a on zatím byl možná největší prznitelem dětí. Jde o Michaela Jacksona, na kterého vyplouvají další a další hrůzy, včetně zneužívání dětí.

Teď se ukazuje, že slavný zpěvák mohl zneužívat i své vlastní synovce. Jacksonova rodina se bojí, že po odhalení jeho tajné skrýše plné zvráceného porna a podivných fotek dětí, se začnou objevovat další obvinění ze sexuálního zneužívání.

Michaela Jackson doma schovával pornografické materiály, videa s týráním zvířat či pomůcky na sado-maso, které byly údajně celé od krve…

„V hlášení detektivů se píše i o tom, že k vzrušení využíval i sexy fotografie vlastních synovců ve spodním prádle. Ukazoval je dětem, které chtěl svést," tvrdí soukromý vyšetřovatel obeznámený s celým případem.

Samotní synovci odmítli, že by je slavný strýc zneužíval. Ale když se detektivové pokusili vyslechnout klíčového svědka z rodiny, nastal problém. „Jacksonovi lidé se postarali o to, aby všichni rychle odcestovali pryč,“ tvrdí zdroj.

Se zprávou přišel největší americký bulvární magazín National Enquirer. Pro ten promluvil i přítel jednoho z členů rodiny, který nechtěl sdělit jméno. „Snažil se prý své sklony pro mladé chlapce skrývat celé roky. Ale tenhle člen rodiny se bál toho, jestli nezneužil i jeho syna. Obětí mohl být každý."

I přes tato obvinění ale porota nikdy Jacksona neshledala vinným ze zneužívání. O jeho homosexualitě a podivných praktikách se vyprávěly doslova báje. Kolik mohlo být těch, kteří měli projít jeho posteli, není jasné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008