DIVNÉ VARY: Koblížková alá bonbón, Havlová jako na túru a Belohorcovou nepoznáte!

 Celebrity 
05. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Koblížková, Havlová, Belohorcová - tyhle tři dámy ve Varech zrovna nezazzářily! Profimedia
Letošní filmové Karlovy Vary jsou vážně nějak divné! Ne, že by někdy byly přehlídkou skutečného luxusu, úrovně, inteligence a empatie, ale tento ročník je zvláštní. Jarda Jágr se svou Kopřivkou odjel, ale zato přijel Leoš Mareš se svou Kobližkou. A její šaty připomínají salonku z vánoční kolekce.

Monika Koblížková, módní redaktorka, to asi trochu přehnala. Nebo, že by si chtěla zahrát na Popelku a čekala od svého prince Leoše, že za ní poběží s o tři čísla menším střevíčkem a bude jí ho zkoušet? Zkrátka outfit vypadá, jako zabalená salonka z vánoční kolekce. Ale jinak dobré, pár září štěstím a je středem pozornosti Karlovarského festivalu!

To jindy upravená, krásná, spanilá a mladistvá Dáša Havlová přijela, jako když se zrovna vrátila z túry z Krkonoš. Sportovně, v bílých teniskách. Na otázku, proč se tak 'sportovně' oblékla, odpověděla: "Protože je zima, opravdu," řekla kdysi velká dáma.

Ani v obličeji makeupu moc nedala a s rozvernou a rozesmátou tváří a v doprovodu své asistentky, vypadala jako rozverná holka, ovšem stárnoucí.

A kdo na kolonádě náhodou potkal vysmátý pár, urostlého fešáka a vedle něj nakrátko ostříhanou blondýnku, jen těžko by v nich někdo hledal Zuzanu Belohorcovou a jejího manžela Vlastu Hájka.

"Nepoznala bych jí. Hrozně se změnila. Ne, že by jí to neslušelo, ale dělá ji to starší. A on se chová pořád stejně - jednoduše," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereček. A my jí musíme dát za pravdu. Belohorcová je k nepoznání. Ale co jí zůstalo je, že se pořád tváří, jak skvělý, bezchybný a neuvěřitelný vztah se svým manželem má... Zkrátka Karlovy Vary, tedy festival, to je každý rok to samé - jedna velká nuda a přetvářka. Zkrátka jednotka pokrytectví...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008