ZEMŘEL charismatický Bud Spencer! Terence Hill pláče!

 Celebrity 
28. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bud Spencer zemřel ve věku 86 let. Pohřben bude v italském Miláně! archiv
Dva velcí evropští herci za pár týdnů se odebrali do hereckého nebe! Nejprve z Německa přišla zpráva o skonu "komisaře Schimanskiho", tedy Götzu Georgovi, nyní další smutná informace dorazila z Itálie. Ve věku 86 let zemřel Bud Spencer, vlastním jménem Carlo Pedersoli,

Zprávu o jeho skonu potvrdil jeho syn, scénárista Giuseppe Pedersoli, který neuvedl podrobnosti. Jen, že odešel v klidu a netrpěl. "Jeho poslední slova byla "děkuji", Měl nás všechny okolo sebe," podotkl.

Spencer tvořil s kolegou, hercem a velkým italským krasavcem Terencem Hillem nezapomenutelnou dvojici. Hráli například ve filmech, jako Dva machři mezi nebem a zemí, nebo Jestli se rozzlobíme, budeme zlí.

Během života Bud Spencer také pracoval na italské ambasádě v Brazílii a proslul i jako výborný plavec. Několikrát vyhrál mistrovství Itálie v plavání a v roce 1950 byl prvním Italem, který pokořil hranici jedné minuty ve volném stylu na 100 metrů.

Většinu života trpěl výraznou nadváhou, na které však postavil svou kariéru. Zemřel údajně na zástavu srdce. Z dvou vztahů má tři děti. Všechny se věnují profesi v oblasti herectví. Dcera Diamy Spencer je herečka, syn Giuseppe scénárista a druhá dcera Christine se věnuje produkci.

Pohřeb Buda Spencera se uskuteční v itálii. Zda jen v kruhu rodinném nebo s účastí veřejnosti zatím jeho příbuzní neuvedli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008