Trpí Luba Skořepová demencí?

 Celebrity 
27. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak na tom doopravdy je se svým zdravotním stavem herečka Luba Skořepová? archiv
Jak na tom opravdu herecká legenda Luba Skořepová je? Je jí 92 let, stáhla se do ústraní a žije už nějakou dobu na LDN v pražském Motole. Zatímco někteří hovoří o tom, že "zaručeně" trpí demencí, nepoznává své okolí a trápí ji i velmi vážná choroba, její okolí tvrdí opak! Jak na tom herečka je doopravdy?

"Luba trpí demencí a má vážné onkologické problémy," říkají zdroje z nemocnice i někteří její kolegové. Její manažer Pavel Kloud říká opak. "Paní Luba je na tom s ohledem na svůj věk velmi dobře a zprávy o tom, že nic a nikoho nepoznává, jsou nesmysly a bláboly."

Jenomže už při jejím posledním veřejném vystoupení na pohřbu kolegy Lubomíra Lipského si mnozí všimli jejího až nepřítomného pohledu, špatné artikulace a některých, místy až "zcestných" vyjádření.

"Luba na tom není dobře a je otázka času, kdy se rozloučí se světem. Trápí jí kromě toho Alzheimera i velmi vážná choroba," říkají zdroje.

Jenže manažer i její příbuzní říkají, že Luba sice už nikdy nebude jako rybička, a patrně už nikdy nebude hrát, ale rozhodně neumírá. Naopak prý komunikuje s fanoušky.

Ovšem statusy na jejím facebooku s největší pravděpodobností nejsou dílem samotné herečky, ale jejích přátel, případně manažera. Sama Skořepová nikdy nebyla příliš technicky zdatná a věcem, jako počítače, nikdy moc nedala.

"Proč někdo neřekne pravdu. Proč jí tedy její manažer nenafotí, nebo nenatočí na mobil krátké video, jak na tom opravdu je. Je jasné, že v pořádku nebude," míní její někteří kolegové, fanoušci i přátelé.

Na stejném oddělení LDN je i herecká hvězda Jana Brejchová(76), která podle některých zdrojů některé lidi také nepoznává a žije ve svém světě. Jak to doopravdy je, není jasné.

Jediná herečka, která prokazatelně trpí stařeckou demencí, je Květa Fialová. Ta žije v Alzheimercentru kousek od Prahy, kde jí pravidelně navštěvuje její dcera, vnučka i nejlepší kamarádka Naďa Konvalinková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod