Velké problémy Jiřího Krampola: Boj s neskutečně přísnou bytnou!

 Celebrity 
26. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Krampol má problémy kvůli prezentaci svého bydlení! Tohle asi není běžný stav... archiv TV Barrandov
Za svůj život vydělal miliony, nedávno prodal chalupu na Okoři za hezkých pár milionů, přesto herec Jiří Krampol se svou manželkou Hankou žijí v centru Prahy, kde i se službami platí měsíčně přes 20 tisíc korun. Žijí v luxusním domě, v luxusní Pařížské ulici. Jenže neustálé problémy a "ataky" majitelky domu ho také hodně nervují.

V domě, kde žije i Josef Laufer, je poměrně klid. Jakmile se ale prý objeví dům, či byt Krampolů v médiích, může se majitelka domu zbláznit. Dokonce má prý manželům vyhrožovat, že jim dá z bytu výpověď. Ač se majitelka chová zcela protiprávně a mohla by být dokonce zažalována pro šikanózní jednání, herec s manželkou chtějí mít klid.

„Když paní majitelka vidí v televizi nějakou reportáž, která byla u nás doma, začne drama. Jestli nás prý ještě jednou uvidí, jak natáčíme nebo fotíme v bytě, dá nám výpověď," řekla Hanka Krampolová, která se vždy snaží situaci uklidnit, ale zároveň si uvědomuje, že s manželem jsou jen v nájmu. Jenomže na tohle nemá majitelka domu žádné právo, podobně jako jim například nemůže zakázat mít v bytě zvíře a podobně.

Majitelka domu se prý hájí tím, že neustálá publicita domu přitahuje zloděje. V tom případě by ale lapkové museli jít po dalších celebritách, které žijí nejenom v centru Prahy.

O stěhování z Pařížské Krampolovi neuvažují. "Máme tu všechno blízko, jsme v centru a neumíme si představit se kamkoli stěhovat. To bychom už asi nedali," říká Jiří Krampol, který byl s manželkou na chalupě třikrát vykradený a obavy majitelky chápe. Na druhou stranu se s jejím přístupem smířit moc nechce.

"Místo toho, co by měla být ráda, že v takto hezkém domě, na prestižní adrese bydlí pan Krampol, což každý ví, stejně jako to, že tam bydlí i pan Laufer, dělá jak zkažená. Ona je zvláštní. Tady jsou vůbec lidi zvláštní a hrají si pořád na něco víc, než jsou," řekla VIPstory.cz prodavačka z nedalekého butiku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47