Zkrachovalec Pomeje skončil jako pingl v hospodě!

 Celebrity 
26. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle skončil kdysi velký producent a herec Jiří Pomeje! Profimedia
Prohlašoval o sobě, že je jedním z nejlepším producentů, že vydělává desítky milionů, že má nejúžasnější ženu na světě, a že je i hodně dobrý herec. A teď? Skončil jako pingl v hospodě. Ne snad, že by na tom byl už tak špatně, to on se Jiří Pomeje o sebe vždy dokázal postarat, ale prohrál sázku.

A prohraná sázka znamená, že každý víkend pingluje, tedy číšničí v motorestu u svého kamaráda. I když jak říkají někteří hosté, moc se moc nepředře, možná by se uživil líp, než produkcí filmu.

Jenomže Jiří Pomeje udělá cokoli, aby se mohl předvádět. Je vlastně takový stálý, životní exhibicionista. "Když byl producentem, tak si pomalu doutníky zapaloval tisícovkami a pak neměl ani na jogurt. No živí ho hlavně jeho žena Andrea, která pracuje jako DJ. Jinak by asi neměli moc co jíst," prozradila známá Jiřího Pomeje.

Ten sice v nevědomosti, ale spíš svým neustálým slibováním a vychloubáním se nasekal dluhy v řádech milionů korun. Poté zkrachoval. Nevyšlo mu ani manželství s Michaelou Kuklovou, která se z posledních roků manželství s ním dávala léta dohromady, ani s Ivetou Bartošovou.

"Svatba jako v pohádce, na Hluboké, vyprávěl jak je to žena jeho života a všichni jsme, kteří ho známe, říkali, že neuplynou dva roky a bude jí nenávidět a říkat, jaká je to hysterka. A taky se tak stalo. Jirka je takový snílek a sedmilhář. On není zlej, on je jeh blbě naivní a žije v jiném světě," myslí si i jeho spolužáci z Českých Budějovic, kde se narodil, a ke má taky rodinu.

O tom, že by se znovu někde uchytil jako filmový producent, nikomu nic známo není. Takže se bude i nadále živit jako příležitostný herec a třeba číšník na léto.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod