Poznáte tohoto malého chlapce?! Na svůj pohled smutného štěněte dojímal snad všechny ženy světa!

 Celebrity 
25. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo je tenhle malý chlapec na obrázku? Instagram
Britský herec vystudoval angličtinu na univerzitě v Oxfordu. Postgraduálně začal studovat dějiny umění, studium kvůli začínající herecké kariéře nedokončil.

Jeho nezapomenutelná a velmi významná role byla zápornější postava nakladatele Daniela Cleavera v Deníku Bridget Jonesové a v jeho pokračování Bridget Jonesová: S rozumem v koncích.

Svého času byl nejobsazovanější mužskou tváří romantických komedií a na svůj pohled smutného štěněte dojímal divačky v kinech i u televizních obrazovek. Ano, malý chlapec na fotografii je známý sukničkář Hugh Grant.

Hugh Grant si zahrál například ve filmech Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill, Láska nebeská nebo Deník Bridget Jonesové.

Hugh Grant oslaví letos 56. narozeniny a zub času začal ohlodávat i jeho tělo. Časy, kdy byl malý roztomilý chlapeček jsou dávno tatam. Dokonce i časy, kdy byl sexsymbolem pro mnoho žen z celého světa. Hugh Grant na pláži ve španělském letovisku Marbella překvapil velkým pupkem a převislými tučnými prsy. No, žádná sláva!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod