Slavná česká herečka: Manžel homosexuál a ona ráda s kdekým!

 Celebrity 
18. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Adina Mandlová zemřela před 25 lety, sama, téměř zapomenutá!  archiv
Bývala jednou z nejkrásnějších českých hereček. Prvorepublikoví fešáci ji padali k nohám a ona? Chovala se k nim někdy až jako domina. Nakonec skončila jak poslední bezdomovec. Zpopelněná, bez obřadu a na rozptylové loučce. Herečka Adina Mandlová zemřela před 25 lety.

Adina Mandlová patřila k československým filmovým star, muži se jí dvořili a šla z role do role. A také z postele do postele.

Její milostný život byla jedna velká katastrofa a milostné románky neměly většinou dobrý konec. Jak herečka sama říkala, sex jí znechutil její otčím. Toho Adina z duše nesnášela a kvůli němu se podle svých slov stala frigidní. Vadilo jí, když ho slýchávala hekat z ložnice její matky. Někteří kolegové zase spekulovali, že vztah s otčímem byl velmi zvláštní, a ten že nevlastní dceru zneužíval.

Stejně jako před kamerou byla Adina čiperná v posteli. Celkem bez skurpulí svedla manžela své nejlepší kamarádky Nataši Gollové. Když bylo zapotřebí, vyspala se s každým, kdo jí mohl být ku prospěchu. Na rozdíl od ostatních kolegyň si nedělala vrásky na čele s tím, co si kdo o ní myslí a se svými románky se nijak netajila. Ve své knize "Dneska už se tomu směju" popisuje, kterak se svojí kumpánkou Ljubou Hermanovou pořádaly bujaré večírky, na kterých střídaly jednoho milence za druhým, popíjely alkohol a šňupaly kokain.

K jejím početným milencům patřili samozřejmě kolegové, s nimiž točila. Oldřich Nový, Otakar Vávra, Hugo Haas, Vladimír Šmeral, Svatopluk Beneš, Rudolf Hrušínský, ale i vlivní muži a politikové té doby. Jak sama říkala, milence dělila na bohaté a chudé, a pak na ty, ze kterých mohla mít prospěch a na ty, které měla jen na laškování.

Paradoxně svůj život spojila s módním návrhářem Benem Pearsonem, který byl homosexuál. Intimně spolu žili jen sporadicky, přesto se v roce 1954 vzali a zůstali spolu až do Benovy smrti.

Adina zemřela v příbramské nemocnice. Zpopelněna byla v krematoriu v Blatné. Tak, jak to sama chtěla. V obyčejné rakvi, v rubáši a s rudou růží na prsou. Její popel je rozptýlen na blatenském hřbitově, na loučce, hned vedle krematoria.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008