Na usměvavou královnu Alžbětu zapomeňte" Rodina je z ní na prášky!

 Celebrity 
13. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alžběta II. slaví své 90. narozeniny ve velkém!  archiv
Britská panovnice Alžběta II. oficiálně slaví své 90. narozeniny. Rozdává úsměvy na všechny strany, ale ouha, má to háček. Ve většině případů se projevuje Její veličenstvo královna Alžběta ll. jako distingovaná dáma, vzor ctnosti a sebeovládání. Stačilo však jedno malé dítě a jeho otec a z královny se stala netrpělivá starší žena, podrážděná tím, že jim někdo zpomaluje cestu. Nálady, na které jsou lidé zvyklí spíše u jejího manžela Prince Filipa, nyní zjevně přešly i na ni.

Incident se stal, když královský pár vezla limuzína na mši do kostela přes Windsorský park.V té chvíli tam byl na procházce i pár s malými dětmi. Klidné chvíle odpočinku jim narušilo samo veličenstvo královna, která byla zjevně velmi netrpělivá. Nevydržela, až rodina přejde na kraj cesty, a poručila řidiči, aby rodinku objel po trávě.

Když auto projíždělo okolo šokovaného páru, otec dětí stihl jen ze sebe vypustit dvě slova: „Bože, královna ...!" A nechápavě díval za odjíždějícím autem. Pro Daily Mail se matka chlapců vyjádřila, že k tomu, aby se rychle dostali královskému autu z cesty, ani nebyl čas. „Toby byl se synem na tříkolce a já jsem tlačila Teddyho kočárek, když jsem si uvědomila, co se stalo," dodala na závěr šokovaná matka.

e vidět, že i královna má "své dny". Ale vzhledek tomu, že Alžběta slaví tento víkend se svými poddanými oficiálně své devadesáté narozeniny, je nutné pochopit, že měla fofr. Na usměvavou královnu Alžbětu zapomeňte: Tato rodina je z ní dosud v šoku!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47