Vážné nemoci kosí seriálovou Ulici! Dvě herečky už skončily v péči lékařů!

 Celebrity 
11. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová má vážně smůlu na zdraví! archiv Nova
Proboha co se to děje? Tolik populární seriál Ulice kosí jedna nemoc za druhou. Nejdříve postihla srdeční slabost Zdenu Hadrbolcovou, která musela na kardiologii a podstoupit katetrizaci, pak zase Jaroslavu Obermaierovou. Ta skončila u doktora kvůli akutnímu zánětu žaludku.

Věk, stres, špatná životospráva vlivem natáčení, nedostatek času. To vše se na zdraví stárnoucích hereček projevuje. Ovšem pro Obermaierovou to byla smůla dvojnásobná. Nejprve si při představení Mýdlový princ vyhodila rameno a vzápětí se přidal ještě zánět žaludku.

„Skončila jsem na pohotovosti. Nedodělala jsem kvůli tomu obraz v Ulici. Našli mi gastritidu,“ přiznala herečka, alias Nyklová z Ulice.

Bolesti žaludku, na které nezabírají prášky a bolí to v jakékoli poloze, sužují herečku hodně silně. Protože je ale nezmar, když se jí maličko ulevilo, odjela na natáčení, kde měla pocit, že to zvládne. Ale bohužel.

„Za třicet let nemusel kvůli mně nikdo rušit natáčení. Teď je to vážně síla. Teď se o mě stará syn Jarda. Kvůli tomu vyhozenému ramenu se nemůžu ani oblíknout. Je to peklo,“ postěžovala si oblíbená Obermaierka.

Zatímco Jaroslava si odpočine a dá se dohromady, a bude moct i točit, u její kolegyně Hadrbolcové to není tak jasné. I když vedení produkce tvrdí, že seriálová pekařka Růženka bude co nejdříve točit, ona sama je ještě unavená a slabá. Navíc se stále čeká na výsledky vyšetření po katetrizaci.

„Hlavně aby obě byly v pořádku. Bez nich by to vážně nebylo ono. Je to bezva parta a mnozí chodí na natáčení i s nachlazením, chřipkou. Ale tohle je něco jiného a zdraví je důležitější,“ podotkla další herečka z Ulice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve