Troška musel zrušit natáčení! Vážná nemoc v rodině!

 Celebrity 
09. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška má teď starosti v rodině! archiv
Režisér komedií i pohádek Zdeněk Troška má starosti. Musel dokonce zrušit letošní natáčení nové pohádky. Za vším nejsou problémy s penězi od sponzorů, ale starosti. Troškova maminka totiž vážně onemocněla a on se tak musí starat o jiné věci.

Zdeněk Troška svou maminku denně v rehabilitačním ústavu navštěvuje. Kromě toho musí zastat práci na domě, který vlastní. Jeho mamince ochablo svalstvo vlivem dehydratace, takže rekonvalescence jde pomalu.

"Jde to pomalými krůčky, ale jde to. Už je na tom mnohem lépe, tak snad to brzo bude v pořádku," svěřil se Troška, který tak letošní léto alespoň využije k tomu, aby odpočíval, nabíral nové síly a hlavně měl čas na přípravu pohádky na příští rok.

"Budu chodit na houby do lesa, budu se koupat ve Volyňce a budu číst. Mám toho tolik, co bych rád stihl, ale den má jen čtyřiadvacet hodin," usmívá se Troška.

Těší se však na 18. srpna, kdy do kin vstoupí jeho nový, vloni natočený počin. Jedná se o rodinnou pohádkovou komedii Strašidla, která vypráví o strašidlech v současnosti.

"Věřím, že se bude lidem naše nová komedie líbit. Je to podobný styl, jako byla Dívka na koštěti, nebo Jak utopit doktora Mráčka. Máme tam opravdu hezké obsazení, tak jsem zvědav na reakce diváků," dodává režisér, který věří, že do té doby bude jeho maminka Růžena už v pořádku a premiéru snímku také zvládne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008