Skandál! Jágrova kočka tančila u tyče a svlékala se za peníze? Už to tak bude!

 Celebrity 
07. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jaromír Jágr je z Veroniky Kopřivové úplně hotový. Co na to ale jeho maminka? Instagram
Jaromír Jágr je v Praze a s ním i jeho "Kopřivka". Tedy ne snad, že by měl osypky, nicméně přítelkyně, kterou český šoubyznys takhle pojmenoval. Veronika Kopřivová se jela představit domů, k Jágrům do Kladna, ale jak se zdá maminka slavného hokejisty asi štěstím zrovna neskáče.

Jak se totiž ukázalo, "Kopřivka" má za sebou údajně hodně zajímavou minulost. Podle deníku Expres kdysi se měla v německém klubu svlékat za peníze a tančit u tyče, kde předváděla erotickou show.

Anna Jágrová tohle ale dávno ví a svému synovi prý přikázala, že Veronika nesní přes práh domu, kam se Jaromír rád vrací. Nakonec ale je vše jinak a Monika se svým milým do Kladna vyrazila. A zdá se, že vyhozena nebyla.

Že by se Jágrova milá zrovna na rodinnou návštěvu extra připravovala a čančala, nehrozilo. Na audienci k paní Jágrové se vydala oblečená v leginách, mikině s kapucí a teniskách. Co na to asi matka slavného sportovce řekla, to ví jen zdi rodinného domu. Jedno je už ale teď jasné - tahle kráska se skutečnou paní Jágrovou asi nejspíš nestane. I když jí prý Jarda bezmezně miluje a neumí bez ní žít.

"Takových už bylo a nevzal si ani jednu. Jen tu, kterou maminka odsouhlasí, ta se stane jeho ženou," dodal blízký kamarád Jaromíra Jágra.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47