Nova prý urazila Věru Bílou! Chce odškodné! Bude se soudit?

 Celebrity 
06. června 2016 04:53 / redakce
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Tvoje tvář má známý hlas prý urazil romskou zpěvačku Věru Bílou! youtube.com
Pořad Tvoje tvář má známý hlas prý hrubě urazil téměř zkrachovalou romskou zpěvačku, bývalou gamblerku Věru Bílou. Požaduje satisfakci a hrozí i soudem! A to jen proto, že se cítí být dotčena, že tím, jak ji prezentovali.

„Takhle tlustá jsem nikdy nebyla. Paní Chýlková byla skvělá, zpívala skvěle i romsky. Ale to, jak mě ukázali, mě uráží. Nebyla jsem nikdy takhle tlustá,“ rozčiluje se Věra Bílá, která kdysi vydělala miliony, ale většinu z peněz utratila. Část jich za svůj život naházela do hracích automatů.

Ivanu Chýlkovou, která zpívala píseň Paš a Paňori, v rámci pořadu Tvoje tvář má známý hlas maskéři nejen namaskovali, ale vycpali ji, aby připomínala právě romskou zpěvačku. Ovšem zřejmě to přehnali. „Potřebovali by zmlátit klackem, co ze mě udělali. Měli by mi za to zaplatit, mohla bych je žalovat,“ říká naštvaně Bílá.

Jedni s ní souhlasí, jiní říkají, že by pro ní měla být čest, že právě jí si vzali jako předobraz pro další díl úspěšného pořadu. Jenomže ona se cítí být zostuděná a ponížená.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve