Muzikálová hvězda a tolik koloušků! Už vím, co s nimi udělám!

 Celebrity 
31. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Křížková v obležení svalnatých fešáků-finalistů Muže roku 2016 muzroku.cz
Zpěvačka a herečka Hanka Křížková oslaví příští rok životní jubileum a zdá se, že je stále bez chlapa. Teď se to ale změnilo. Najednou jich okolo sebe měla rovných 12. Pěkných, namakaných a sexy koloušků. A jak prozradila, už ví, co s nimi udělá!

Křížková se podobně, jako Kateřina Kornová, Zuzana Bubílková, Daniela Šinkorová, Marian Vojtko nebo Heidi Janků zúčastnila prezentace letošních finalistů Muže roku. A bylo se na co dívat. Nejvíc oči na vrch hlavy měla právě Křížková, která momentálně hraje v Sibyle, Carmen, Mamma Mia!, Draculovi a co nevidět začne zkoušet i muzikál Mefisto.

"Jsou to krasavci krásní. Tolik chlapů a tak málo času. No co nadělám. A už vím, co s nimi udělám" smála se potutelně Křížková, která se svěřila, že si asi všechny vezme domů.

Její kolegyně a kolegové zpozorněli a nevěřili, že by se zpěvačce zachtělo uspořádat divokou jízdu. "Tak hlavně jsem si dneska říkala, že potřebuju utřít prach, vyluxovat, vytřít, něco poopravit. Taky bych potřebovala, na poštu, nakoupit, vyzvednout šaty u švadleny. Zkrátka pro každého z těch fešáků bych našla uplatnění," smála se na celé kolo vždycky vtipná Hanka, která prý vítězství v srpnovém finále soutěže v Náchodě přeje všem.

"Všichni jsou fajn a už tím, že se přihlásili a jdou do toho, jsou borci. Na Muži roku jsem byla několikrát a vždycky to bylo moc fajn, takže se letos zase těším," podotkla za souhlasného pokyvování pořadatele akce Davida Novotného.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008