Upřímné přiznání: S Gottovou to prostě bylo o nervy!

 Celebrity 
29. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Vágner si takříkajíc s Ivanou Gottovou "užil své"! archiv Prima FTV
Ivana Gottová jako moderátorka VIP zpráv na Primě nestála za moc. Věděli to všichni, jen jí to nebyl schopen dlouho nikdo říct. Její kolega, herec a moderátor Petr Vágner s ní moderoval ve dvojici a často bylo znát, že sám trpí. Nyní přiznal, že to s ní "nebylo jednoduché", jinými slovy-bylo to s ní o nervy!

Gottová, která si na Primě měsíčně přišla zhruba na 45 tisíc měsíčně, neměla ráda přílišný humor, nesnášela improvizaci a cokoli bylo navíc, to zavrhovala. Zkrátka ideální předpoklady proto, jak se nikdy nestát dobrou moderátorkou a zůstat jen odříkávačkou textu.

"Ivana se s některými věcmi nechtěla ztotožňovat. Pokaždé jsem jí říkal - jsi pouze průvodce relací, pouze ji odbavuješ," uvedl Petr Vágner s tím, že manželce Zlatého slavíka Karla Gotta se vždy snažil vštěpovat, že si diváci nespojují s ní a jejími názory.

Spontánnost, bezprostřednost, to, co je pro každého moderátorka důležitou součástí, případně improvizace chtěná, či vycházející ze situace, nic z toho nebylo Gottové vlastní. "Byla zvyklá, že bylo všechno předem domluvené, improvizace a spontánní věci zkrátka odmítala. Měla ráda, když v tom byl pořádek! Před Ivanou jsem moderoval jen s Adelou Banášovou a tam to zase bylo hodně o velké improvizaci," dodal herec a moderátor, který nyní moderuje ve dvojici s Evou Perkausovou, kde je to prý úplně o něčem jiném.

Ivana Gottová chtěla být zkrátka uznávanou moderátorkou. Před kamerou ji to nešlo, nebyla relace, aby neměla přeřeky a ještě byl vždy její přednes naučený, nepřirozený. Nakonec sama z televize odešla. Dá se říct, že dobře udělala!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod