Zpěváci a herci podpořili týrané či zneužívané děti a poznali se s novou celebritou

 Celebrity 
21. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Řada českých umělců podpořila charitativní akci v Klokánku, jako třeba zpěvačky Nývltová, Gyöngyösi či Hapková FOD/P. Mráček
Celá řada českých osobností, zpěváci, herci podpořili stacionář Klokánek v pražských Štěrboholech, kde se konal Den otevřených dveří spojený s půldenním zábavným programem. Zároveň se poznali s novou celebritou, která měla premiéru právě v rámci této akce.

Petra Hapková, Milan Peroutka, Monika Sommerová, Kamila Nývltová, Pepa Vágner, Bára Mottlová, Kája Pavlíček, Klára Kolomazníková, Tomáš Vaněk, Petr Kutheil, Leona Gyöngyösi, Magdalena Urbanová či herci René Přibil a Regina Řandová vystoupili v rámci charitativní akce v areálu Klokánku. Dětem tak udělali velkou radost, stejně jako tetám a strejdům, kteří o děti pečují, zástupcům sponzorů a dalším hostům.

„Když můžu, pomůžu a ráda vždy podpořím dobrou a smysluplnou věc. Klokánky Fondu ohrožených dětí jsou smysluplné a jsem moc ráda, že se dobrým lidem podařilo tato unikátní zařízení zachránit,“ řekla VIPstory.cz zpěvačka Petra Hapková, která momentálně pracuje na své první sólové desce.

Děti si užily nejen celebrity, ale i soutěže a v rámci akce se představil i projekt KlokArt a KlokFame, tedy program, díky němuž přes prodej triček, mikin, hrníčků a dalších předmětů se podaří činnost stacionářů a celého fondu podpořit.

„Je to super, když někdo něco takového dělá a ještě se o to stará, když to slouží pro děti, které potřebují okamžitou pomoct. A těší mne, že se ti lidé ještě snaží to stále vylepšovat. Jsem moc rád, že jsem byl pozván a kdykoli přijdu zase,“ podotkl zpěvák Pepa Vágner, který hraje v několika muzikálech najednou a pracuje na novém singlu.

Herečka Regina Řandová se svěřila, že má sama s Fondem ohrožených dětí a Klokánky zkušenosti z doby rozvodu s prvním manželem Čestmírem Řandou. „Tehdy mi fond ohromně pomohl a jsem za to moc ráda a i cítím takovou povinnost to nějak tak vrátit,“ řekla dabérka a herečka, kterou diváci znají třeba z komedie Bota jménem Melichar, nebo aktuálně z Ohnivého kuřete.

To herec a kantor René Přibil prozradil, že je dokonce pravidelným přispěvatelem na Klokánky a těší ho, když může něco tak užitečného podpořit.

Všechny celebrity nejenom, že koupí losu do tomboly podpořili činnost Klokánků, ale také se vyfotili s novou celebritou, kterou jen "Pan Klokánek", nový maskot stacionářů, o kterém ještě prý hodně uslyšíme...!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve