Hysterické hádky a obviňování: Tak vypadal vztah a rozpad manželství Kostkové a Kracíka!

 Celebrity 
20. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vztah Kostkové s Kracíkem jako idylický jen vypadal. Ve skutečnosti bylo vše trochu jinak! archiv
Manželství herečky Terezy Kostkové a režiséra Petra Kracíka je minulostí. Koncem roku se rozešli a pak rozvedli. Dva měsíce se to známému páru podařilo tutlat. A jak se mohlo zdát, vše proběhlo v klidu. Jenže zdání klame! Nechyběly hádky, hysterické výlevy a obviňování!

Tereza Kostková to sice uvedla kulantně, ale vyplývá z toho, že jejich rozchod a rozvod byl asi hodně divoký.

"Přitom v mém okolí to zase tak tajné nebylo! Nechodíme kanálama a musím přiznat, že jsme to řešili hodně nahlas. Doma i mezi lidmi! Nešeptali jsme a všichni slyšeli a viděli, jak to mezi námi je,“ řekla Tereza Kostková v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

Herečka přiznala, že rozpad manželství doprovázely hádky a rozhodně nešlo o harmonické ukončení svazku. „Všichni kolem mě to věděli a to, že se to dlouho nikam nedoneslo, je docela dobrý výsledek. Ale nejsem typ, který by to těšilo, nebylo mi to příjemné,“ podotkla herečka.

Jejich rozchod nebyl první. Už v roce 2013 se Kracik od rodiny odstěhoval, nakonec se však k sobě pár vrátil. Důvodem byly údajné nevěry režiséra. Nakonec se pár zase dal dohromady, ale pokračování idylky nemělo dlouhého trvání. Nakonec vše skončilo tak, jak všichni předpokládali - rozvodem.

Syna Toníka, kterého spolu mají, vychovává Kostková, ale s otcem se pravidelně vídá. Nejhůře asi situaci nesou Terezčini rodiče, herci Petr Kostka a Carmen Mayerová. Vědí ale, že jejich dcera je dospělá a ví, co dělá.

Už když si ale Kracíka před lety brala, nebyli údajně dvakrát nadšení. Věděli totiž z minulosti, že známému režisérovi jedna žena na celý život asi stačit nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008