Princ Harry má problém - velký mindrák! Z čeho? To nepochopíte!

 Celebrity 
20. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ Harry má velké obavy, které souvisejí s jeho věkem! archiv
Je mu 31 let, je to kus chlapa a na to, že v mládí byl nemastný, neslaný zrzounek, na rozdíl od staršího bratra Williama, kdes je velmi sexy! Ale rozhodně není takový suverén, jak by se zdálo! Princ Harry má navíc veliký mindrák a pokud to takhle půjde dál, mohou z toho být i velké psychické problémy!

Harry, druhorozený syn prince Charlese a zesnulé princezny Diany je rozhozený z toho, že je mu už tolik, kolik mu je. Bojí se stárnutí a vidí to jako černou můru! A to není rozhodně dobře. Co bude dělat za deset let?

„Před pěti lety jsem začal poprvé panikařit kvůli věku. Už to všechno začalo být jiné. Nehrál jsem si na Xboxu ani Playstationu. Měl jsem z toho pocit, že ztrácím kontakt s další generací.Prostě nejsem z toho nějak zvlášť nadšený," prozradil statný princ Harry.

Dokonce jde jeho fóbie ze stárnutí tak daleko, že kvůli tomu omezuje účast na akcích, kde jsou teenageři nebo malé děti.

„Nerad bych se ukázal někde ve škole, kde si všichni budou jen říkat, co je to za kašpara. Je mu už 31 let a je s ním zatracená nuda. Toho se bojím," podotkl princ, který by měl být tím, který naopak dává naději, že čím je muž starší, tím je moudřejší a zkušenější. Jenomže Harry to má prostě jinak!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod