Hrozba pro Karla Gotta! Čeho se lékaři teď bojí?

 Celebrity 
17. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se cítí úměrně svému stavu zatím relativně dobře, ale musí se pořádně hlídat!  Facebook/L. Hatašová
Zpěvák Karel Gott už není v nemocnici, kde minulý týden podstoupil náročnou operaci břicha. Od nedělního odpoledne je doma ve své vile na pražské Bertramce. Lékaři mu zrušili vývod, který měl dočasně od loňského podzimu. Právě proto, že není nyní pod jejich přímým dohledem, může mu hrozit nebezpečí!

Přesto, že Gott má doma tu nejlepší péči, stará se o něj manželka Ivana a dojíždí i lékař, musí se hodně hlídat. Lékaři mají přeci jen velké obavy a to ne zrovna neopodstatněné!

"Hrozí potencionálně infekce a také žilní trombóza. Musí mít stahovacími obvazy omotané nohy a musí každý den z postele a musí chodit. Má sice menší bolesti, protože rána ještě není zahojená, ale bere na to léky. Dostal nařízeno, že kdyby se cokoli sebemenšího dělo, musí okamžitě volat záchranku," uvedl zdroj z nemocnice.

Karel Gott se však podle všeho cítí v rámci možností dobře, je šťastný, že má zákrok už za sebou a bude jen rehabilitovat. Také se těší, až se vrátí mezi lidi a plánuje i návrat na koncertní pódia. Do té doby musí odpočívat a zřejmě pojede i do lázní.

"Karel se myšlenky na to, že bude opět koncertovat rozhodne nevzdává. V podstatě s tím i počítá, jen ví, že je na to ještě hodně brzo. Jak ho znám, už se vidí, jak na podzim někde zpívá a před Vánoci udělá velký koncert," prozradil VIPstory.cz jeden z jeho blízkých přátel.

Teď musí ale Gott dodržovat klidový režim, držet přísnou dietu a být v klidu. Nesmí se stresovat, rozčilovat a musí dělat i dechová cvičení. Navíc jej čeká i kontrola na kardiologii kvůli jeho arytmii a dalším potížím s dechem. Mistr ale věří, že se vše velmi brzo zlepší. Má totiž prý velké plány, tak nezbývá, než mu držet pěsti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve