Těšte se! Veleúspěšná Policie Modrava se vrátí! Má to ale háček!

 Seriály & Filmy 
17. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hrdinové Policie Modrava se vrací... archiv Nova
Nejsledovanější televizní seriál za posledních deset let Policie Modrava se vrátí! Oblíbené postavy, plus některé další, nádherná šumavská příroda, skvělé zápletky, napětí i humor budou opět na obrazovkách TV Nova. Má to ale háček, nebude to letos!

Produkční společnost, která pro Novu pokračování seriálu realizuje, začne už koncem května s natáčením Policie Modrava 2. Točit se bude až do září a pak bude následovat postprodukce.

"Seriál by se měl vysílat zřejmě na jaře příštího roku, ale o datu ještě není rozhodnuto. Už teď je jasné, že to bude opět velmi zajímavé," prozradil zdroj z produkčního týmu.

Diváci se mohou těšit na Soňu Norisovou, Jaroslava Satoranského, Filipa Tomsu, Janu Boškovou, Táňu Medveckou, Zdeňka Palusgu, Michala Holána, Ladislava Mrkvičku a mnoho dalších herců, kteří se objevili v první sérii.

"Točit se bude celé léto, pak se bude stříhat, zvučit, dobarvovat a podobně. Je otázka, zda před odvysíláním druhé série, která bude mít osm dílů, nasadíme tu první a v návaznosti na ní pak nové příběhy," dodal zdroj z Novy.

Vedení televize už nyní ale spoléhá na stejný úspěch, jaký měla Policie Modrava 1. Nejenom, že přinesla televizi spoustu peněz a velkou sledovanost, ale také na Šumavu zájem turistů. Protože díky seriálu začaly na místa, kde se točilo a opět bude točit, jezdit tisíce turistů. Dokonce zde stoupl i zájem o nemovitosti. Některé, v nichž se točilo, byly na prodej a dokonce mají nové majitele.

Filmaři se nyní jen modlí, aby jim přálo počasí a bylo hezké, pokud možno suché léto. Ve hře je totiž hodně a diváci se na nové příběhy policistů ze Šumavy už nyní velmi těší!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008