Neskutečná podoba Belmonda a jeho syna. Tohle musíte vidět!

 Celebrity 
10. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jean-Paul Belmondo se svým synem Paulem při natáčení dokumentu Belmondo, který jde do českých kin! Atlantis
Legenda francouzského filmu Jean-Paul Belmondo má vedle sebe svou skoro věrnou kopii. Třiaosmdesátiletý herecký kmet má o třicet let mladšího syna Paula, který rozhodně nemusí pochybovat, že je třeba adoptovaný!

Herecká ikona se nyní dočkala filmu, ve kterém hraje právě se svým synem. Nejde ale ani o detektivku ani o komedii, ale dokument s názvem Belmondo. Právě tento snímek svedl dohromady otce a syna s tímto slavným příjmením.

Mladý Paul Belmondo, jenž před čtvrt stoletím působil jako závodník Formule1, se spolu se svým otcem vydal po stopách jeho nejslavnějších rolí a navštívili spolu Paříž, Řím i Rio de Janeiro. V dokumentu na nejslavnější Belmondovy role zavzpomíná také jeho bývalá přítelkyně Ursula Andress (80).

Zatímco Francouzi uvidí jedinečný snímek jen jako televizní dokument, v Česku jde rovnou do kin.

„Jean Paul Belmondo měl velkou radost, když se dozvěděl, že film bude v Česku uveden do kin. Byl nadšen i z plakátu, který jsme pro uvedení vytvořili. Bohužel z časových důvodů nemohl přijmout naše pozvání na premiéru filmu, ale svým fanouškům vzkazuje: "Přijďte se podívat, společně se zasmějeme a zavzpomínáme na zlaté časy…", uvedla distribuční společnost.

Slavný herec má celkem čtyři děti. Bývalá žena Elodie mu kromě Paula porodila i dcery Florence (55) a Patricii. Druhá z nich se bohužel dožila jen 36 let. V roce 2003 se Jean-Paul Belmondo stal opět tatínkem. S druhou ženou Natty, s níž už je také rozvedený, má nyní už dvanáctiletou dceru Stellu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47