Tímhle doposud slušňák Marek Eben ztratil tisíce fanoušků! Kdo se na něj chce vydat s tyčí?

 Celebrity 
09. května 2016 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Marek Eben při Majálesu v Olomouci. Svým projevem si tedy u mnoha fanoušků rozhodně nepomohl! youtube
Slavný "Váleček" ze seriálu Kamarádi, herec a moderátor Marek Eben platil vždy za slušňáka a vzor ctnosti. Jenomže tomu je, zdá se, konec! Nejprve si začal stěžovat na fanoušky a někdy "otravné" lidi, kteří ho na ulici zastavují, žádají o podpisy a fotografie, nyní si udělal legraci z Miloše Zemana. A to neměl dělat.

Zatímco jedni Ebenovi tleskají a podporují ho v tom, že si dělá šoufky z prezidenta, kterému to prý patří, kvůli tomu, jak se chová, jiní, a těch je více, ho za to odsoudili! Dokonce ho někteří zcela zatratili!

Minulý týden se Marek Eben stal králem olomouckého Majálesu, a tam se při svém projevu navezl jak do hlavy státu Miloše Zemana, tak i do jeho tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka. A to, aniž by kohokoli jmenoval, ovšem moudří pochopili nebo se dovtípili.

"Eben se vyznamenal. Je to chudák. Vždycky jsem ho měla za slušného člověka, ale co se dozvídám poslední měsíce, z toho je mi smutno! Asi se potřebuje zviditelnit, ale rozhodně není pan svatý, za kterého je považován," napsala jedna z dnes prý už bývalých fanynek Marka Ebena.

"Děkuji všem za důvěru, děkuji těm, kteří mi umožnili se sem dostat. Slibuji, že ty, kteří mi pomohli dostat se na trůn, při nejbližším státním svátku vyznamenám,“ pronesl na majálesu moderátor a následně pokračoval

„Král Majálesu musí být daleko zhovadilejší než skuteční králové a vládci. Studenti, to je téměř nesplnitelný úkol. Zhovadilost skutečných vládců je téměř nepřekonatelná. Abych mohl dostát tomuto složitému úkolu, budu potřebovat daleko větší aparát, než mají skuteční vládci. Proto oznamuji, že si pořídím ne jednoho, ale dva tiskové mluvčí,“ podotkl Even a pokračoval narážkami na Jiřího Ovčáčka, kterým se sice lidé smáli, ale ne všichni!

"Nemusím Zemana nějak zvlášť, ale Marek Eben se projevil jako naprosto nevtipný, vyšumělý umělec, kterého už nikdo ani nechce na moderování velkých akcí. Asi se dostal zase na veřejnost a projevil se. No ukázal, že není takový, za jakého jsme ho měli. Je trapný, nevtipný a ubohý. Zklamal mne a rozhodně si ty pindy mohl odpustit," napsal do debaty na sociální síť další z odpůrců jeho projevu.

Dlouho na sebe nenechala čekat ani reakce z Hradu. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček na svůj profil napsal: „Když chce mít nově zvolený král Marek Eben dva mluvčí, poženu to o »štok vejš«. Pořídím si speciální ebenovou tyč na zlé lidi a ebenovou krabičku na »moudra« Pražské kavárny."

Sám Miloš Zeman nechal popichování ze strany Marka Ebena bez komentáře. Údajně s tím, že mu nestojí za to, aby se k takovým trapnostem vůbec vyjadřoval.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008