Chudák Borhyová: Stala se terčem nenávisti a pomluv v televizi!

 Celebrity 
06. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Borhyová to jako matka dvou dětí nemá lehké a teď to i v televizi začala pociťovat! archiv Nova
Chudák Lucie Borhyová! Už na vlastní kůži začala zažívat, jaké to je mít kolegy, kteří nenávidí a pomlouvají. Ne snad kvůli jejímu sexy vzhledu, dobrému postavení a skvělým výdělkům, ale hlavně kvůli tomu, že se chce více věnovat dětem. Ostatně jako každá správná matka. Proto teď vnadná, blonďatá kráska nezažívá zrovna fajn chvíle.

Kromě zkrácené pracovní doby a možnosti si vybrat dny, kdy může sloužit služby si teď na Nově vymínila, že chce mít víkendy volné. Důvodem je, aby byla co nejvíce s dětmi. Jenomže to se některým kolegům nelíbí a pouštějí jedy.

"Všichni vědí, že má dvě děti, ale není sama. Je tu pořád privilegovaná, ovšem měla by si to umět zařídit. Má nadstandardní smlouvu i peníze, o kterých se tady nikomu nezdá. Doby, kdy se chodilo na Novu vydělávat jsou vážně pryč. No a ne všichni jsou tak vstřícní a dávají to Lucii občas pěkně sežrat," řekla VIPstory.cz jedna z redaktorem privátní televize.

.Protože Borhy, jak jí kolegové říkají, nechce víkendy moderovat televizní noviny, musejí se o služby její kolegové podělit.

"Snažíme se to domlouvat tak, aby to bylo dobře. Kdysi jsme dělali opravdu hodně, dneska chci mít opravdu na děti čas a klid. Snad to mnozí pochopí," nechala se slyšet Lucie, která si ale naivně myslí, že pro její rodinné potřeby má každý pochopení.

Od doby, kdy se rozešla se svým partnerem, sporťákem Michalem Hrdličkou, s kterým se střídají v péči o dcerku, kterou mají spolu, to má Borhyová o to těžší. Kdyby nebylo rodičů a chůvy, asi by jen mohla těžko dělat práci, kterou dělá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47