Hodně silná slova bývalého majitele Miss ČR Zapletala: Maláčová mě podvedla a okradla!

 Celebrity 
06. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miroslav Zapletal nemůže Michaele Bakala Maláčové vůbec přijít na jméno! Prý ho podvedla a okradla! archiv, Nova
Nejenom Zdeněk Bakala, jako uhlobaron a pofiderní podnikatel leží v žaludku tisícům lidí, převážně horníků, ale také jeho žena, bývalá Miss Michaela Maláčová. Ta nedá spát bývalému vlastníkovi soutěže Miss ČR Miloši Zapletalovi. Exprezident soutěže se nyní rozpovídal o praktikách paní Bakaly Maláčové, označil ji za podvodnici a taky zlodějku.

Jak uvedl deník Expres, Maláčová měla podvést a okrást Miloše Zapletala. Alespoň on to tvrdí. Zároveň současnou úroveň soutěže Česká Miss označil za zoufalou, s čímž se shodují názory tisíců diváků i odborníků z oblasti módy či médií. Zapletal se pustil i do současní majitelky ankety Marcely Krplové.

Když Miloš Zapletal před devíti lety prodal soutěž krásy Miss České republiky podnikateli Janu Moťovskému, udělal za všemi křivdami tlustou čáru. Za 50 milionů korun, které za soutěž dostal, zrekonstruoval svůj statek Blaník ve středních Čechách a odstěhoval se do Světlé pod Blaníkem, kde žije jako farmář.

Zapletal se rozhodl prolomit hradby mlčení a to hlavně po letošním ročníku soutěže Česká Miss.

„My jsme dělali Miss na jiné úrovni, než oni a měli jsme rozpočet jenom 10-15 milionů, zatímco oni tvrdí, že mají kolem 40 milionů. To by museli mít pódium ze zlata a to nemají,“ rozohnil se Zapletal, podle kterého jde již o znehodnocený produkt.

I podle některých odborníků na módu, ale i marketing, jde buď jen o chvástání se a vychloubání, co se rozpočtu týče, nebo se takzvaně někde mohou prát peníze. Takové názory zní čas od času na různých diskuzích na internetu.

Jak uvedl Expres, Zapletala děsí současná úroveň soutěže. „Je tomu bohužel tak. Miss měla kdysi dobrou úroveň. Hlavně do té doby, kdy byla ta Miss jediná. Pak začalo být přemissováno. Každé podnikání se dá dělat poctivě nebo nepoctivě. A když se něco vyrábí nepoctivě, produkt se většinou rozbije. A když je nepoctivě dělaná show, lidi se na ni přestanou dívat, protože je to přestane bavit,“ říká Zapletal, který se prý raději už na vyhlášení miss raději nedívá.

„Nekoukám se, ale ne ze zášti, ale proto, že jsem ji odstřihl nejen ze svého srdce, ale i ze života. Vím jenom to, co mi řeknou kamarádi, že se třeba dívali na Miss, a že to je hrozné. Také se ke mně doneslo, že nová majitelka chce po dívkách 70% provizi, což podle mě není slušné, ani obvyklé. Ale když jsou ty dívky ochotné tu smlouvu podepsat, nevidím v tom problém,“ říká Miloš Zapletal.

Dívky jsou prý ochotny podepsat cokoli. Smlouvy podepisují před tím, než jdou do soutěže a pak se údajně nestačí divit.

Zapletal se na soutěž asi opravdu nedívá a o dění se nezajímá. Myslel si totiž ještě do nedávna, že majitelkou je stále Michaela Maláčová. „Myslel jsem si, že to pořád patří Maláčové a Bakalovi a mají tam jenom bílého koně,“ dodal Zapletal, který nemá pro Maláčovou příliš vlídných slov.

Dokonce ji považuje za největší zklamání svého života. „Udělala na nás podraz. Dostala se k informacím, kterých zneužila. Bylo to v době, kdy jsem chtěl Miss prodat a oni toho využili, předstírali, že mají o soutěž zájem, dostali se k citlivým informacím a pak nás podvedli. Když někomu chcete prodat dům, on se přijde podívat, musíte mu ukázat, kde je sklep a zadní vchod do toho domu. A když si to ten člověk rozmyslí a jde o podvodníka, tak využije zadního vchodu a vykrade vás. To je příměr k tomu, jak to udělala Maláčová a spol,“ rozpovídal se exprezident soutěže krásy.

Maláčová a spol prý Zapletala podvedli a okradli a on jí to dodnes neodpustil! „Prostě se dostali do smluv s Miss World a Universe, které jsme jim museli ukázat. Oni si je ofotili a s jednou z nich se domluvili. Ukradli mi moje know-how a kontakty. Samozřejmě je to moje velké zklamání,“ zavzpomínal Zapletal, který se s Maláčovou sice nesoudil, přesto jí to nikdy nezapomene. „Nešlo o trestní čin, ale silný morální přečin,“ ukončil Zapletal.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve