Oslava Bohdalky stála majlant! Víme, kdo to platil a od koho dostala kráječ na cibuli a od koho šperky!

 Celebrity 
04. května 2016 12:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová ve svém živlu a vedle ní Martin Dejdar a sponzor velkolepé oslavy, její přítel Lubomír Focko! Profimedia
Ve velkém slavila Jiřina Bohdalové své 85. narozeniny. V Michnově paláci na Malé Straně se sešly desítky jejích přátel, kolegů. Chybět nesměl ani Karel Gott, kterého čeká zítra operace. Oslava stále údajně okolo čtvrt milionu korun a celou jí měl platit jeden jediný muž!

Sponzorem velkolepé narozeninové oslavy, kam dorazil prezident Miloš Zeman, Lucie Bílá, Karel Vágner, Martin Dejdar, Hanka Zagorová a Štefan Margita, Josef Dvořák, Jiří Bartoška, Jitka Zelenková a další, byl blízký přítel Bohdalky, podnikatel Lubomír Focko.

"Platil to on a měl i na starost celou akci a zval přátele Jiřiny. Velmi se to povedlo," svěřil se VIPstory.cz jeden z přátel oslavenkyně.

Přesto, že nedošlo zatím ke svatbě mezi herečkou a miliardářem, v kterou prý tajně doufala, zůstali přáteli a vše je zalité sluncem. Jen některé dárky byly hodně zvláštní, netradiční a některé až moc "obyčejné".

Kromě záplavy květin, obrazů od Karla Gotta či Jakuba Ludvíka, dostala Bohdalka starodávný šperk od Lucie Bílé, náhrdelník od Miloše Zemana a spoustu lahví s vínem či koňaky. Mezi dary byl ovšem dárek, který byl nejlevnější, nejobyčejnější, ale který si herečka ze srdce přála.

"Máma si moc přála, a je jasné, že to zní zvláštně, kráječ na cibuli. Moc po něm toužila, tak ho dostala," prozradila a usmívala se na všechny strany její dcera, herečka Simona Stašová.

Dodala, že dalším dárkem bude jejich společná dovolená, na kterou vyrazí v létě k moři, ostatně jako každý rok.

Dary a květiny, většinou řezané, i když ty Jiřina Bohdalová moc nemusí, muselo k ní domů odvést dodávkové auto. Dnes a zítra si dala Bohdalka prý oraz, aby se z oslavování vzpamatovala a další drobnější obědy, večeře a gratulanti ji ještě čekají.

"Těším se, až budu mít volno, sednu do auta a pojedu na mou milovanou chalupu," podotkla Bohdalová, které i tam přijedou jistě popřát kamarádi a známí. Na chalupu k Semilům jezdí moc ráda a cítí se tam skvěle. I ve svém věku seče zahradu, a dělá řadu věcí, jako správná chalupářka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod