Rošáda kolem Gotta: Kdo tu zase lže a mlží o jeho zdravotním stavu?

 Celebrity 
02. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott už se pomalu uzdravoval a rehabilitovat. Nyní však musí znovu pod kudlu! archiv, facebook
Karel Gott má toho za poslední měsíce po zdravotní stránce tolik, že je snad zbytečné vytvářet spekulace, a když už se nějaká vytvoří, neměla by odporovat tomu, co říká sám Zlatý slavík. Řeč je o jeho plánované operaci břicha, kterou musí Mistr podstoupit koncem tohoto týdne. Kdo a proč zase co skrývá, nebo jde jen o špatnou interpretaci?

Sám Karel Gott pro německý Bild uvedl, že ho čeká nutná operace a jde o břicho, ale nesouvisí to s jeho onkologickým onemocněním. Jak už VIPstory.cz uvedlo, jde patrně o odstranění dočasného vývodu, který zpěvák měl od loňského podzimu, kdy podstoupil akutní zákrok kvůli těžkému zánětu střev. Na jehož základě lékaři odhalili rakovinu mízních uzlin.

Teď se však zdá, že zákrok, který musí zpěvák nyní podstoupit, ale s jeho nemocí souvisí.

"Karla Gotta čeká v první polovině května závěrečný chirurgický zákrok v dutině břišní, který by měl definitivně uzavřít proces celé onkologické léčby," sdělila bez podrobností Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

Tak kde je tedy pravda? Souvisí operace s rakovinovým onemocněním, nebo nesouvisí? Že by snad šlo o něco vážnějšího a nejenom o sice složitý, ale nikoli vážný zákrok týkající se stomie, tedy vývodu?

"Kdyby se Karel vykašlal na to, co interpretují jiní a mluvil sám za sebe, jak to dělal celých padesát let, co je na scéně, bylo by to asi lepší. Jenomže on bohužel poslední roky musí dělat to, co se mu řekne," rýpl si jeden z jeho kamarádů a zřejmě tak měl na mysli to, že mu v mnohém radí jeho žena, která mu prý i sehnala tiskovou mluvčí.

Ať už je to jakkoli, důležité je, aby Karel Gott absolvoval zákrok bez komplikací a brzo se uzdravil. Na návrat před své fanoušky si Mistr musí ještě počkat. Snad i proto, že zpívat nemůže. Sám prozradil, že se mu ne zrovna dvakrát dobře dýchá, což může být spojeno s chemoterapickou léčbou, nebo onemocněním jeho srdce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod