Krásná moderátorka Petra Svoboda: Její hvězda stoupá, jek to dělá?

 Celebrity 
30. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Svoboda patří k našim nejkrásnějším a nejlepším moderátorkám! archiv
Petra Svoboda je nejen krásná a sexy, ale ještě talentovaná a má velké charisma. Jako moderátorka je milá, důvěryhodná a s kamerou se rozhodně kamarádí. Jak to ta holka dělá, že její hvězda stoupá? Asi jen proto, že si na nic nehraje, a prostě je! A dělá to, co umí, co je jí přirozené.

Ve své práci se našla! Zprávařka televize Nova Petra Svoboda si od moderování neodpočine ani v soukromí, kromě moderování Odpoledních televizních novin se čím dál častěji prosazuje také jako moderátorka prestižních soukromých akcí.

"Moderování televizních novin mě moc baví a mám tu práci opravdu ráda. Snažím se stále zdokonalovat a těší mě, že i v soukromí dostávám nabídky na moderování různých konferencí, galavečerů a tiskových konferencí," přiznává.

Vzorem krásné Petry je v moderování Adéla Banášová. Právě na jedné firemní konferenci jsme ji také zastihli a museli jsme připustit, že je Petra profesionálka ve všech ohledech. Byla skvěle připravená a zářila v elegantnách třpytivých šatech. "Dlouhodobě spolupracuji například se salonem Poner, takže mám možnost si vždy vybrat šaty, které splňují požadovaný dress code události," vysvětluje.

Zatím největší trému měla podle svých slov před moderováním galavečera v pražském Rudolfinu, pro Evropskou fotbalovou asociaci u příležitosti Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let. "Jednalo se o moderaci v čestině i angličtině a navíc mi organizátoři řekli, že před tím hodně spolupracovali s Markem Ebenem, takže jsem samozřejmě byla hodně nervózní," prozradila Petra. Ta má, co se týče moderátorských vzorů, ráda projev například Adély Banášové. "Myslím, že mimo jiné umí skvěle improvizovat, a to se u moderátora určitě cení," dodává.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47