Holišová z Tvoje tvář má známý hlas, Mamma Mia! či Rodinných pout jenom kvete! Může za to tenhle koloušek!

 Celebrity 
27. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Holišová a její koloušek Tomáš Smička jsou jako dvě hrdličky a jenom září! Profimedia
Ona je držitelka dvou Thálií a momentálně hvězdou reality show Tvoje tvář má známý hlas, muzikálů Mamma Mia!, či ať žijí duchové a kdysi se proslavila díky seriálu Rodinná pouta. On je sexy tanečník a herec z řady muzikálů a bývalý přítel zpěvačky Kamily Nývltové. A zdá se, že to oběma klape. Tedy Hance Holišové to vedle mladšího Tomáše Smičky velmi svědčí.

"Hanka jenom kvete a je šťastná, Tomáš taky jenom září. Oba jsou usměvaví. Asi proto, že jim to spolu skvěle klape, dělají na stejných či podobných projektech a daří se jim," svěřila se kolegyně obou.

"Jo, jsem šťastná a spokojená a doufám, že to takhle dlouho vydrží," doufá Hanka Holišová, která ve Tvoje tvář má známý hlas několikrát excelovala a bude zřejmě zářit dál.

Tomáš Smička je skvělý tanečník a od doby, kdy se rozešel s Kamilou Nývltovou se taky pracovně posunul dál. "Tomáš je hodně sexy kluk a pokukuje po něm hodně holek. On má ale oči jen pro Hanku," svěřila se další z company muzikálů, kde oba fungují. Tak snad oběma tenhle idylický vztah vydrží!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47