Hodně nas...ý Ringo Čech: Dusilová s Kollerem vědí o politice úplný h...o!

 Celebrity 
17. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
František Ringo Čech se ostře pustil do Dusilové a Kollera! archiv ČT
Pořádně se rozjel herec, malíř, principál a bývalý poslanec František Ringo Čech. Naštvala ho slova na před týdnem konaném galavečeru Ceny Anděl v televizi, kde veřejně kritizovali zpěváci Lenka Dusilová a David Koller prezidenta Miloše Zemana. Sám Ringo jim vzkázal: "Víte o politice úplný h...o"!

Herec a bývalý poslanec za ČSSD František Ringo Čech se rozpovídal pro Parlamentnilisty.cz a dal to Kollerovi i Dusilové pořádně sežrat!

Do prezidenta Miloše Zemana se pustila během přímého přenosu Lenka Dusilová. Nesouhlasím s tím, že prezident podléhá režimům, které popírají svobodu a demokracii. Jestli se to nelíbí i vám, prosím, nebojte se dát najevo svůj názor,“ řekla Dusilová. V kritice hlavy státu pak pokračovala i zpěvačka Klára Vytisková a zpěvák David Koller. Ten prezidenta dokonce nazval soudruhem a nešetřil ani Andreje Babiše a bývalého prezidenta Václava Klause.

„Byl bych rád, kdyby nás vláda netahala na Východ. Ať už je to pan Babiš, Klaus nebo dokonce soudruh Zeman,“ vyjádřil se zpěvák. Na vyjádření umělců reagoval pro ParlamentníListy.cz František Ringo Čech.

„Samozřejmě mají plné právo říct to, co si myslí. Fórum, které si pro to vybrali, nebylo vhodné. Zneužili toho k politické propagaci. To je nepřípustné. Jinak jejich názor já beru a respektuju ho. Chci říct, že o politice vědí úplný ho..o,“ sdělil svůj názor František Ringo Čech.

Kvůli svým názorům čelí Koller, ale hlavně Dusilová nadávkám a urážkám, které se šíří od minulého týdne internetem. „
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47