Kvůli téhle zpěvačce se Bílá musela přejmenovat! Znáte ji?

 Celebrity 
17. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá a její kmotra, kvůli které musela kdysi změnit své jméno! facebook
Jsou kolegyně a dá se říct i dobré přítelkyně! Přitom ale před mnoha desítkami let se právě kvůli ní musela nechat tehdejší začínající Hana Zaňáková přejmenovat a stala se z ní Lucie Bílá. Teď jí držitelka Slavíků, a stálice české pop scény pokřtila její zatím poslední album HANA.

Nová deska Lucie Bílé prý trhá rekordy v hitparádách a taky se dobře prodává. Proto se v rámci křtu pokřtila rovnou i platinová deska. Hanka Zagorová byla kmotrou CD Lucie Bílé a obě si to užívaly. A to jen pár dní poté, co Bílá oslavila 50. narozeniny a odjela tři obří koncerty na Slovensku.

A protože už tehdy jedna zpěvačka Hana byla, musela se Zaňáková rozhodnout a její objevitel a první manažer Petr Hannig vymyslel Lucii Bílou. Toto jméno je pro 18-ti násobnou Zlatou slavici jen umělecký pseudonym, v občance i na všech dokladech používá své oficiální jméno.

„Milá Lucko, dostala jsem od Supraphonu tvoji desku, uvařila si kafíčko, sedla si a pustila CD. Spadla mi brada a do původní polohy se dostala až s poslední písní,“ vysekla Lucii poklonu Hana Zagorová.

"Moc si vážím toho a jsem ráda, že právě Hanička se stala kmotrou mého CD HANA, a že tuhle mou nabídku přijala," dodala interpretka, která, jak sama říká, startuje právě druhou polovinu svého života. V listopadu se v pražské O2 aréně uskuteční nejméně jeden obří koncert s názvem Fifty Fifty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod