Největší tajemství tajemné Jitky Molavcové odhaleno! S kým žije a má děti?

 Celebrity 
14. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak to má Jitka Molavcová s muži? archiv ČT
Vypadá už desítky let skoro stejně. Stále se usmívá, hraje, zpívá, recituje a je tváří Divadla Semafor a nejbližší spolupracovnicí a kamarádkou Jiřího Suchého. Herečka Jitka Molavcová je ale tajemná jak hrad v Karpatech. S kým vůbec žije a má děti?

Dnes 66letá Molavcová žije sama! Děti nemá a smyslem jejího života je divadlo. "Jitka tím žije a opravdu v podstatě nemá žádné jiné zájmy. Snad hodně čte, občas s nějakou kamarádkou zajde na kávu. Ale nikdo další v jejím životě není," prozradila VIPstory.cz kolegyně z Divadla Semafor.

Známá herečka a zpěvačka se před lety rozvedla s hercem Janem Petráněm. Třicetileté manželství ztroskotalo poté, co si prý ti dva už neměli co říct a herečka se zakoukala do kolegy, herce a recitátora Alfréda Strejčka.

"Jitka s Honzou děti neměli. Protože on měl z předchozího vztahu syna a další děti on nechtěl. No a když se pak Jitka rozešla s Alferédem, už se nevdala a je sama Ona je moc hodná a taková tichá. Nenáročná. Žije si sama pro sebe a pro divadlo," dodala kolegyně.

Kolegové i diváci často spekulovali, zda bylo někdy něco mezi Jitkou Molavcovou a jejím kolegou a šéfem Jiřím Suchým. Zdá se ale, že jejich vztah byl vždy přátelsko-pracovní a nikdy nepřerostl ani ve flirt, ani v lásku, ani ve vztah. "Máme spolu hezký přátelský vztah. Chodíme spolu na akce, koncerty, vernisáže, občas něco křtíme a pracujeme spolu. A to je vše," odpověděl před časem Suchý na zvídavou otázku.

Jitce Molavcové prý samota vyhovuje. Je velký introvert a už to nehodlá prý na "stará kolena" měnit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47