Nečekaný a šokující krok britské královny Alžběty II! Tohle by do ní nikdo neřekl!

 Celebrity 
08. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Alžběta II. po mnoha letech najednou obrátila! Tohle by jen stěží někdo čekal! archiv
Tohle nikdo nečekal! Britská královna Alžběta II. šla do sebe. Po skoro dvaceti letech od smrti její snachy, princezny Diany, vyslovila nad ní obdiv. Mnozí se ptají, co se staré dámě stalo, že takhle otočila. Pověstná byla přeci až chorobná nesnášenlivost mezi královnou a princeznou.

Když došlo k tragické nehodě v pařížském tunelu, po které Diana v nemocnici zemřela, zlý jazykové dokonce tvrdily, že šlo o atentát, který si objednala právě Alžběta. Ta to ale rázně popřela a doposud se nenašel nikdo, kdo by prokazatelně ukázal na viníka, jenž měl chtít Dianu a jejího milence Dodiho Al-Fayeda sprovodit ze světa.

Alžběta II. teď dokonce vyslovila chválu a slova obdivu směrem k Dianě, matce svých dvou vnuků Williama a Harryho.

„Kéž bych ji mohla poprosit o odpuštění," postěžovala si prý nedávno britská panovnice.

Stalo se to více než 25 let poté, co za zdmi paláce o své snaše roznášela, že je psychicky labilní. „Je hodně věcí, za které bychom jí měli být vděčni. To ona se postarala o naši budoucnost. Dala nám Williama s Harrym. Zachránila nás!" sype si dnes popel na hlavu Alžběta II., matka prince Charlese, který Dianu roky podváděl.

„Jak zná Camillu, tak si vyčítá, že toho pro Dianu měla udělat víc, měla jí pomoct lépe zapadnout. Ničí ji vina, že ani nezastavila Charlesovy nevěry," řekl jeden ze zaměstnanců Buckinghamského a dodal, že si královna uvědomuje, že Camilla vše dělala jen kvůli své touze usednout po boku Charlese jednou na trůn a kvůli penězům. To ale nechce Alžběta nikdy dopustit.

Zřejmě až teď vidí, jaká byla Diana, co znamenala pro Anglii, pro lid a pro celý svět a pochopila, že jí svými řečmi, výčitkami a možná různými podrazy ubližovala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve