Se zesnulých Hybnerem se fanouškové nebudou mít šanci rozloučit! Víme proč!

 Celebrity 
05. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Boris Hybner nebude mít veřejný pohřeb! Profimedia
Mim, herec, režisér a kantor Boris Hybner, který zemřel o víkendu na komplikaci po dvou těžkých infarktech, nebude mít pohřeb. Rozloučení se uskuteční v úzkém kruhu rodinném a v podstatě bez obřadu. Fanouškové a milovníci jeho humoru tak nedostanou šanci se s ním přímo rozloučit.

Jde ale o pochopitelný krok zdrcené rodiny a hlavně přání zesnulého Hybnera, který si prý nepřál žádné okázalé pohřby a chtěl, aby na něj lidi vzpomínali s radostí a úsměvem.

"Bude jen nějaká rozlučka v jednom z divadel pro přátele a kolegy, kdy ho půjdeme takzvaně zapít. Klasický pohřeb ale nebude," řekla VIPstory.cz rodinná známá s tím, že chápe a respektuje rozhodnutí rodiny Hybnera, včetně nejstarší dcery, herečky Vandy Hybnerové.

Borsi Hybner zemřel 2. dubna ve věku 74 let. Paradoxem je, že se před mnoha lety popral se závislostí na alkoholu, překonal i těžký rakovinový nádor střev a nyní zemřel na zcela jinou diagnózu. Měl ještě spousta plánů, nabídky. Zahrál si v seriálu Přístav, zrežíroval monodrama Lidský hlas a chystal i Klauniádu. Nic bohužel už nebude.

Král mimů, jeden z nejlepších klaunů v Evropě odešel tam, odkud není návratu.

Bohužel není jedinou osobností, která v těchto dnech zemřela. Dalším v řadě je taneční mistr, šéf Pražského komorního baletu, držitel Thálie Pavel Šmok. Bylo mu 88 let!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47