Karel Gott se ostře pustil do uprchlíků. A Trumpa srovnal s Hitlerem!

 Celebrity 
05. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott začal říkat, co si myslí a je to hodně zajímavé čtení! archiv TV Nova

Karel Gott se nezdá, ale když má možnost říct svůj názor, stojí to za to! Nedávno si vyslechl od lékařů potěšující zprávu o tom, že jeho zhoubný názor ustoupil a vymizel. A to bylo pro Mistra asi znamení, že teď je čas začít být upřímný! Jako každý sleduje dění ve světě, v Evropě, má svůj názor na uprchlickou krizi a zrovna dvakrát se nemazal s kandidátem na prezidenta USA Donaldem Trumpem.

Jak Karel Gott uvedl pro časopis Týden, uprchlická krize není důsledkem války, ale snahou ovládnout Evropu. Stojí za tím podle jeho názoru světové mocnosti, které chtějí kontinent zcela oslabit.

"Dělají to důmyslně, strkají před kamery reportérů děti. Viděli jste to také, ne? Nepřemýšlíte o tom? Podívejte, jak se ty děti prosebně dívají... A nepomozte jim... Je to citový nátlak," řekl Gott a pokračoval.

"Ale za nimi jsou k zahlédnutí také mladíci s mobilními telefony, kteří kalkulují... Jsou oblečeni jako málokdo v Praze, mají moderní a sportovní ohozy a síla a energie z nich jen čiší. Tak těm máme pomáhat?," podotkl zpěvák s tím, že má tušení, kdo je posílá a proč to dělá. "Tušení mám, ale bojím se to vyslovit, dokonce bych to neřekl ani doma šeptem," uvedla Slavík s tím, že je to velmi tenká hranice a sám už byl několikrát upozorněn na to, že od něj to lidé nechtějí slyšet.

A co si zpěvák myslí o politické korektnosti, která je zpochybněná uprchlickou krizí a americkém prezidentském kandidátovi Donaldu Trumpovi? "

„Samozřejmě, že ho někdo řídí… Celé to stojí miliardy a miliardy dolarů. Slyšel jsem i verzi, že iluminátské rodiny, jako jsou Morganové, Goldmanové, Rothschildové a Rockefellerové, nepřipustí, aby se stal Trump prezidentem. Ale to není pravda, vždyť už mu jednou pomohli. V době, kdy šel úplně ke dnu," říká zpěvák.

Gott si myslí, že to, že někdo skvěle mluví a umí přesvědčovat lidi, ještě neznamená, že to vždy musí být tak, jak to vypadá. "Je to skvělý spontánní řečník. Ale Adolf Hitler byl přece také dobrý řečník. Tajná organizace Thule ho angažovala nikoliv jako dobrého politika, ale jako dobrého řečníka," srovnal na zpěvák Donalda Trumpa s Adolfem Hitlerem.

Jaké budou ohlasy na Gottův názor, zda od něj někteří nedají ruce pryč, to ukáže až čas. Teď se chce Mistr věnovat sobě, své rodině a rekonvalescenci, aby mohl začít zase znovu zpívat.

„Můj comeback ale musí doprovázet naprostá novinka. Teprve až ji budu mít, mohu na jeviště," dodal Karel Gott.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47