Karel Gott hazarduje se zdravím? Jak tohle dopadne?

 Celebrity 
04. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle Mistr Karel Gott riskuje? No toto....! facebook
Karla Gotta, který se jen před dvěma týdny dozvěděl, že jeho zhoubný nádor zcela ustoupil, jako by pustili ze řetězu. Sice rehabilituje a snaží se i odpočívat, ale o Velikonocích se vydal s rodinkou do Německa. A tam dokonce lezl po horolezecké stěně! Neriskuje Mistr tak trochu zdraví a život?

Zdá se, že vůbec ne! Karel jen neztratil smysl pro humor a fotku, kterou umístit na sociální síť, nevznikla ani dvacet čísel nad zemí. Působí ovšem tak, jako kdyby zpěvák skutečně šplhal po lezecké stěně. Ve slušivém kloboučku, který mu prý věnoval Sagvan Tofi, kabátě a tmavých brýlích, si pořídil fotku, která některé vyděsila, ale jiné pobavila.

„Tak jsem začal rehabilitovat. Pěkný zbytek neděle, váš Karel Gott,“ napsal Mist na sociální síť a připojil k pozdravu i fotografii.

Gott je rád, že se může těšit z dobrých zpráv o svém zdraví, že dostal novou šanci do života a zdá se, že optimismu má na rozdávání. Jen s tím trochu opatrně. "Zcela zdráv určitě není. Je takzvaně zaléčený, ne vyléčený. Nádor mízních uzlin v tomto stádiu, v jakém ho měl právě on, tak rychle a snadno nemizí. Takže se musí šetřit a hodně hlídat. Ale je dobře, že má smysl pro humor a má radost ze života. To je půl zdraví," podotkl lékař z nemocnice na Karlově náměstí, kde se Gott čtvrt roku léčil.

Zpěvák má taky radost, že přišlo jaro, na které se těšil a věřil, že se jej dožije, a nyní už plánuje další věci, včetně těch pracovních!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve