Nešťastná Krampolová! Tohle je její jediná radost v životě?

 Celebrity 
04. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Yorkšírský teriér je prý jedinou radostí v životě Hanky Krampolové! Copak to už není manžel Jiří? Profimedia
Manželka známého herce, dabéra a moderátora Jiřího Krampola, Hanka má nějaký splín na duši! Mezi přáteli se nechala slyšet, že jedinou radostí v jejím životě je její čtyřnohý mazlíček. Copak to už není její Jiříček, jak manželovi říká? A co víc, je jí prý velmi líto, že nechodí ani na moc společenských akcí! Je za tím snad neochota manžela?

Jiří Krampol by naopak rád na akce chodil, ale jak Krampolová tvrdí, prý už nejsou s Jiřím zváni na žádné večírky. Někteří pořadatelé skutečně přestali v minulosti Krampolovi zvát hlavně kvůli tomu, že pokud byla manželka herce a dabéra v náladě, nechovala se vždy v souvislosti s bontonem.

Přitom manželé Krampolovi jsou společenští lidé, kteří mají rádi večírky. I když většina je stále stejných a jsou na nich ti samí lidé, čas od času si rádi vyjdou. Jenže organizátoři zvou takzvané "celebrity" a na ty známý herec, který má něco za sebou, není zvědav.

Hanka Krampolová se ale nenudí. Už před časem oznámil její muž, že ona půjde pracovat. Má být předsedkyní spolku na pomoc seniorům, kdy například, pokud bude na některého z důchodců třeba uvalena exekuce a podobně, s pomocí právníka poradí a pomůže.

„Jsem rád, že tu práci má. Moc!,“ říká Jiří Krampol, který už roky přemýšlel, jak ženu zaměstnat.

Po úrazu je totiž Krampolová částečném invalidním důchodu, přesto něco dělat může. A tato činnost bude spíš administrativně poradenská. Hercova manželka má jen malou obavu z toho, aby se naučila s počítačem, který si teď musí koupit a začít pracovat s internetem. To doposud nedělala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve