Trápení prince Harryho! Co teď dělá a co má společného se svou zesnulou matkou Dianou?

 Celebrity 
01. dubna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ Harry býval mladým floutkem, ale dospěl v mužného a rozumného chlapa! archiv
Princ Harry býval velký rebel a průšvihář, ale dospěl v urostlého a zdá se rozumného chlapa. Jeho bratr William má už rodinu - manželku Kate a dvě děti. On je zatím sám. Nicméně to není to, co ho trápí. Stále více vzpomíná na svou zesnulou matku, princeznu Dianu. A jak přiznal, není úplně šťastný!

Snad proto se věnuje dětem od Williama a Kate a snad proto se snaží pomáhat v charitativních projektech. Především se zajímá o malé děti a sirotky s HIV a AIDS. "Dělám to hlavně proto, že to má smysl, a že by si to maminka přála," prozradil Harry.

To, že o máme moc nemluví prý neznamená, že by na ní nerad vzpomínal. Naopak. Sice se stále nesmířil s tím, že tak malý přišel o tu nejdražší osobu ve svém životě, poté, co zahynula po smrtelné nehodě v Paříži, ale naučil se s tím žít.

„Doufám, že hodně z toho talentu, který měla moje máma, je na mě poznat díky mé charitativní práci. Snad na mě seshora kouká, dojatá až k slzám, jak moc jsme toho dokázali," říká mladý britský šlechtic.

To, že jeho maminka odešla tak brzo sice strašně bolí, ale na druhé straně s i v tom snaží najít něco pozitivního. Třeba to, že s bratrem tím pádem dříve dospěli. „Myslím, že ztráta matky v tak mladém věku razantně ukončí vaše dospívání. Takže se snažím co nejlépe radit lidem, kteří se ocitli ve stejné situaci."

Sám Harry, který zatím není šťastný, tedy ne tak, jak by si představoval, ví, že už má čas na to, aby se usadil a pořídil si vlastní rodinu. Jen zkrátka teď je třeba najít tu pravou, a pak je to skoro hračka. Nicméně mladší z princů se ukázal jako hodně citlivý chlap, který dobře ví, o čem je život!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008