Pamatujete na vodníka z Troškovy Princezny ze mlejna? Je to syn slavného herce!

 Celebrity 
29. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohohle herce si jistě pamatujete z jedné z nejslavnějších pohádek. Jen byl tak trochu zelenej! Profimedia
Kdo by neznal jednu z nejhezčích porevolučních pohádek Princezna ze mlejna. A kdo by neznal hlášku Yvetty Blanarovičové, alias čertíka Já jsem malej, ale šikovnej. A právě kolegou, který usiloval o Elišku ze mlejna mu, tedy jí byl vodník! Toho hrál tehdy neznámý plzeňský herec. Jde o syna českého herce Stanislava Zindulky (83), Jakub.

Nyní se Jakub Zindulka, který jakoby z oka vypadl svému otci, objevil na předávání cen Thálie a také na after párty na Žofíně.

„Jsem moc rád, že tatínek ocenění dostal. Zaslouží si to,“ uvedl skromně Jakub Zindulka, který čím je starší, tím víc je otci podobný. A sám herec, který Thálii dostal za celoživotní dílo, je zase hrdý na svého syna.

Ten se kromě několika málo filmových či televizních rolí objevuje hlavně na divadelních prknech. Velké, herecké ambice nejspíš nemá, ale na druhou stranu na to, aby se stal opravdu slavným, má ještě čas. Jeho otec skutečně do velkého světa prorazil, když mu bylo 54 let, tedy skoro před třiceti lety, když přišel do Prahy z Brna. Přitom už v roce 1985 točil s Helenou Růžičkovou skvělý seriál Vlak dětství a naděje, kde si zahrál hlavní roli.

Jeho syn Jakub se zatím objevil spíš v malých rolích, kromě té pohádkové. Tam ho ale zase nikdo moc nepoznal, stejně jako Yvettu Blanarovičovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod