Alkoholem zmožený Kaiser prý šikanuje lidi! Tekutý démon ho zcela pohltil?

 Celebrity 
28. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Oldřicha Kaisera alkoholový démon pomalu, ale jistě ničí!  archiv
Býval to krásný chlap, skvělý herec. Mohl mít každou, na kterou se podíval. Roky žil s herečkou Naďou Konvalinkovou. Nakonec se s ním rozvedla, protože nechtěla snášet jeho alkoholové excesy. Jenže Oldřich Kaiser se v této návykové látce utápí dál a dál. Jak píše Pestrý svět, herec prý dokonce šikanuje lidi na ulici, moralizuje, některým nadává.

Dokonce samy redaktorky týdeníku měly mít se slavným hercem vlastní zkušenost, když na ně hartusil na zastávce tramvaje. Podobné zkušenosti má prý více lidí...

Démon jménem alkohol udělal z Oldřicha Kaisera trosku. Dnes už není charismatickým a sexy chlapem. Vypadá spíš jako somrák z nádraží, kterému by člověk dal deset korun na polévku. Z centra města se odstěhoval a žije v bytě na Smíchově se svou novou přítelkyní Dášo Vokatou.

S ní také vystupuje po barech a hospodách. "To je pro Oldu jak dělané, bohužel. Mluvila jsem s Jirkou Lábusem a ten je z toho taky dost nešťastný, ale ví, že s tím nic neudělá. Když mají spolu představení, chová se Olda zodpovědně, ale jinak je neřízená střela. Slyšela jsem zvěsti, že občas nadává lidem na zastávce tramvaje, má různé poznámky a neznámé lidi až slovně šikanuje. To je asi tím alkoholem," řekla pro VIPstory.cz jedna z hereckých kolegyň Oldřicha Kaisera.

Není údajně výjimkou, že kdysi sexy herec a herecká polovička dvojice Kaiser-Lábus, má nakulíno už v deset dopoledne a s pitím končí až v jedenáct večer, kdy jde spát. Několikrát podstoupil léčbu, ale zbytečně.

Jeho bývalá manželka Naďa Konvalinková má s ním stále přátelský vztah. "Žít by s ním Naďa už ale nemohla. Říká, že to, že se rozvedli, bylo to nejlepší, co mohli udělat. Naďa si žije svůj život, on svůj a dobře ví, že ho ten chlast zničí. Ale nedá si říct. Možná, že i díky tomu přišel o některé zajímavé role. Naopak ale nedávno jednu zajímavou získal, když natočil drama, které je právě v kinech s názvem Rudý kapitán. Tam´, jak sám Kaiser říká, hraje "neskutečnou svini".

Právě a natáčení a režiséra snímku si Kaiser stěžoval. Prý ho režisér peskoval a měli spolu jistý problém. Film ale vznikl. Otázkou je, zda nevadilo herci to, že rejža chtěl, ale byl Kaiser vždy připravený a střízlivý, než to, že by se po slavném herci jen tak z ničeho nic vozil!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47