Hysterka Emma Smetana: Z Novy jí musela vyvést ochranka!

 Celebrity 
27. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Emma Smetana to prostě nedala! A při nuceném odchodu z Novy prý dostala až hysterický záchvat! archiv Nova
Neunesla svůj pád na dno! Vyhazov z televize udělala z jindy příjemné, usměvavé a přátelské moderátorky možná až filmovou hysterku! Známou moderátorku musela poté, co jí oznámili, že na Nově končí, vyvést ochranka. Dělala totiž prý jak zkažená! Údajně dostala až hysterický záchvat.

O svém odchodu z obrazovky Novy, který se konal v tomto týdnu, Emma Smetana nevěděla. Ostatně věděli a tušili to všichni, jen ona ne. Tak to ale už na jedné z nejsledovanějších televizních stanic chodí běžně.

„Nechali jí odvysílat Polední Televizní noviny a pak jí řekli, že končí. To by asi položilo kdekoho. Jenomže Emma si myslela, že je tam na doživotí. Vždyť ona si chodila stěžovat na své přímé šéfy k vedení televize. A tohle by asi vydržel málokdo. Myslela si, jak je skvělá a nenahraditelná. bohužel na Novu chodily maily a zprávy, aby tu recitátorku smutečních obřadů už někdo vyhodil," prozradil VIPstory.cz zdroj z televize.

Pravdou je, že i z rétorického hlediska měla Emma Smetana velmi svéhlavý přednes, který musel řadu diváků štvát.

Smetana, které nepomohly ani konexe a to, že se s bývalým vedením největší privátní televize velmi přátelila, se považuje i za herečku a zpěvačku. Nedávno kritizovala známé kapely, včetně Chinaski. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

"Kam se vrtne Emma, nikdo neví. Ale zkoušela to už prý i v některých konkurenčních stanicích. Bez odezvy," dodal další člověk z Novy, který tvrdí, že po jejím odchodu se atmosféra v televizi uvolnila.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008