Otakar ze Života na zámku v obklopení tolika žen! To mu jedna nestačí?

 Celebrity 
25. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Rajchert se Simonou Stašovou, Kateřinou Macháčkovou a Barborou Srncovou! Profimedia
Před osmnácti lety hrál v kultovním seriálu Život na zámku. Od té doby natočil pár filmů, pohádek. Stal se i zakládajícím členem kapely Chinaski. Dnes je Petr Rajchert moderátorem České televize jak v Dobrém ránu, tak v pořadu Bedekr a moderuje i v Českém rozhlase. Stal se i spisovatelem. A podpořit v jeho aktivitách ho přišly hned tři ženy, skvělé herečky.

Petr Rajcher se dal na spisovatelskou dráhu. Vloni na podzim vydal román o vztazích s názvem Ruku na srdce, náhody neexistují a měl takový úspěch, že se dělaly dva dotisky. Pak přijal nabídku převést příběh do mluveného slova. A to se podařilo. Na křest jeho audioknihy přišly hned tři kmotry - kamarádka, herečka Simona Stašová, seriálová maminka Kateřina Macháčková a jeho manželka, herečka Bára Srncová.

"Mám tu tři ženy mého života, co víc si můžu přát. Jsem moc rád, že mne přišly podpořit a udělat kmotry mé audioknihy," řekl Rajchert v pražské kavárně Modi při křtu audioknihy.

"Petr je úžasnej člověk a nestačím se divit, co všechno zvládl a kam až se posunul. Kdybych nebyla o jeho kvalitách přesvědčená, kdyby se mi knížka nelíbila, tak bych tu nebyla. Má můj veliký obdiv a úctu v tom, co dělá, a že to dělá pořádně," nechala se slyšet Simona Stašová, kterou měl Rajchert dvakrát v Dobrém ránu, které moderuje.

"Držím mu palce, protože Peťa je výbornej a dělá hezké věci, dělá je od srdce. A taky sleduji s radostí, čeho všeho dosáhl. Těší mě, že je takový multikulturní a zvládá tu televizi, tu rádio, tu píše. Na tu knížku se moc těším. Od Života na zámku máme spolu takový hezký přátelský vztah a jsem moc ráda, že nám to vydrželo," podotkla Kateřina Macháčková.

Manželka Petra Rajcherta, herečka Barbora Srncová, kterou diváci znají třeba jako Rampepurdu ze seriálu Bylo nás pět přišla, aby manžela podpořila a setkala se s kolegyněmi.

"Peťu miluju a ve všem, co dělá, se ho snažím podporovat. Jsem hrdá na to, že udělal tu knížku a zvládl ji při tom pracovním nasazení ještě načíst. Věřím, že se čtenářům a posluchačům bude líbit," dodala Srncová.

"Já Báru znám od malička, protože moje máma a její rodiče jsou letití přátelé. Jsou skvělí výtvarníci a existuje fotka, kdy stojí moje máma a Barušky tatínek mezi dveřmi jejich vily a je z ní cítit ta pohoda a skvělá nálada a jsem moc rád, že do tak skvělé rodiny se Petr přiženil," dodala Simona Stašová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47