Zachránily Gotta z rakoviny tajemné síly a speciální léky?

 Celebrity 
22. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott, zdá se, se uzdravuje. Co mu nejvíce pomohlo? Hned několik věcí najednou! archiv Prima
Možná až zázračné uzdravení Karla Gotta všechny velmi potěšilo, ale také překvapilo. Když loni na podzim nastupoval do nemocnice a na léčbu, jeho stav byl téměř kritický. Bylo mnoho lidí, kteří nevěřili, se se mu podaří rakovinu mízních uzlin překonat. Že vůbec zvládne silné chemoterapie. Ale zázraky se nejspíš dějí. Nebo, že by v tom byly čáry a tajemné síly?

"Není to vyloučeno, protože Ivana se s pár "čarodějnicemi" přátelí. Co ale Karlovi pomohlo hodně, byla víra, že to zvládne a víra v Boha. To říká i Dominika, která se za něj modlila," svěřil se VIPstory.cz známý Karla Gotta.

Nejstarší dcera se za otce opravdu modlila. Dokonce byla odhodlaná jet třeba na druhý konec světa pro lék, který by tatínkovi zachránil život. Kdyby existoval. Co ale existuje jsou speciální a velmi drahé léky ze Švýcarska, které si údajně zpěvák mohl nechat dovézt.

"Ty, ne že by Karla přímo zachránily,ale dokázaly mnohé. A jde opravdu o velmi drahé, ale skutečně účinné medikamenty, které různý prominenti zkoušejí a užívají. Zda to ale byl Karlův případ, nevím. O tom on nemluvil. On vůbec nechce mluvit o ničem víc, než je nutné," dodal zdroj z Gottova okolí.

Co ale zabralo nejvíce, byla Gottova silná vůle a vůle žít. Zpěvák chtěl rakovinu porazit, chtěl se uzdravit a kromě jeho fanoušků byla největší motivací rodina, především dcery. Všechny čtyři, které miluje.

Přesto, že nyní se hovoří o úplném vyléčení, mnoho lékařů říká, že to je třeba brát s rezervou. Rakovina se sice podařila zahnat do kouta, ale může se bohužel kdykoli vrátit. Což ale u starších pacientů není tak časté, jako u mladších. Zpěvák musí chodit na kontroly, musí se šetřit a brát také léky, které mu v nemocnici doporučili.

Pokud se do dvou let a následně do pěti let neobjeví nějaké symptomy, že by se nádorové onemocnění vrátilo, můžeme pak skutečně hovořit o tom, že se pacient zcela vyléčil," dodal přední český onkolog.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve