Tahle česká umělkyně vyhrožovala sebevraždou, ale teď hlásí návrat! Má to ovšem háček!

 Celebrity 
22. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Bílá byla na dně a přemýšlelal o sebevraždě, ale teď má novou chuť do života! archiv Nova
Bývala na vrcholu slávy, vydělala miliony, ale pak přišel doslova pád na ústa. Neměla peníze, úspěch, zůstala na vše sama a v holobytě. Zemřel jí syn i přítel. Vyhrožovala sebevraždou. Teď se zdá, že se jí zablýskalo na lepší časy a Věra Bílá hlásí návrat na koncertní pódia! Jenomže to má háček. Nebo vlastně dva...

Romská zpěvačka, kterou uznávala nejen kulturní scéna u nás, ale i v zahraničí se rozhodla, že chce zpívat dál. Měla obrovské dluhy, vydělané peníze naházela do automatů, pila i kouřila. Tomu je konec.

"Chci zpívat a taky budu zpívat. Ještě všem ukážu," říká rozhodnutě Věra Bílá. Jenomže lídr kapely a její nový kamarád Dušan Džiko, na kterého se upnula, nemá zrovna růžovou minulost.

"Oplétačky s policií, vězení za obchodování s dětmi a nějaké podvody. To vše má pan Džiko za sebou. Paní Bílá by se měla držet zpátky a nebýt tak důvěřivá," říká člověk, který Džika dobře zná.

Džiko, který tvrdí, že s oním činem neměl vlastně nic společného a nic neudělal, jen to na něj hodili, prý teď podniká ve stavebnictví, seká dobrotu a Bílé chce pomoct. Alespoň ona to tak vidí, že jí tenhle "anděl" pomůže zpět na vrchol.

Věra Bílá ale možná našla nový smysl života a s Dušanem prý znovu ožila. Poté, co si prošla problémy a ztrátou blízkých, už nechtěla žít. "Věra díky nám ožila, začala se smát, a když pláče, tak už jen z radosti. Teď pracujeme, zkoušíme a uvidíme, kde všude vystoupíme," dodal podnikatel a mecenáš.

Bílá měla kdysi nabídky i do USA, jenomže to má další háček. Romská zpěvačka se zařekla, že do letadla nikdy nevstoupí, stejně jako na loď. Leda, že prý pojede autobusem. No a to je problém, protože cestu autobusem by její tělo, které není úplně zdrávo taky nemuselo přežít. Proto se Věra Bílá bude když tak muset spokojit s Evropou!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve