Kdo pomlouvá Petra Nárožného? Kdo a proč mu chce uškodit?

 Celebrity 
23. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je Petr Nárožný opravdu takový prudič? archiv ČT
Komu leží herec Petr Nárožný tolik v žaludku? Nejprve ho pomlouvali proto, že údajně zavrhl svého syna Petra, když se doma svěřil, že nemá přítelkyni, ale přítele, což nebyla pravda. Teď ho někteří špiní prý proto, že jako herecký parťák je nesnesitelný. Kdo mu chce uškodit a proč?

Sám režisér nového filmu Dvojníci Jiří Chlumský tvrdí, že Nárožný je jako herec dokonalý profesionál, jenv zákulisí je prý nervóznější a prý si stále něco brblá.

" jakmile se řeklo ‚klapka‘, tak se zkoncentroval a podal takový výkon, že před ním nelze než smeknout. Takže i přes určitou nervóznější zákulisní atmosféru to rád snesu,“ uvedl režisér Chlumský na adresu Petra Nárožného.

I sám herec uznal, že je bručoun. „Já jsem vyhlášený komentátor. Když se nedaří a nebo je špatné počasí… Ono to asi patří k určitému věku. Děkuji režisérovi a kolegům, že to vydrželi,“ vzkázal veřejně herec.

Jenomže zatímco někteří to myslí spíš s nadsázkou, jiní přímo a vážně. Jsou i tací, kteří tvrdí, že s Nárožným se nedá pracovat. "Petr byl vždy moc prima člověk a spolupráce s ním byla skvělá. Nemohu si stěžovat. Navíc je to moudrý člověk," nechala se před časem slyšet třeba i Kateřina Brožová

Kdo a proč chce tedy vytvořit dojem, že Nárožný je nesnesitelný dědula, který je protivný a nerudný? Možná někdo, kdo by rád dosáhl jeho kvalit a úspěchů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve